Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 11-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o 11-02-2000

1ePersbericht 11 februari 2000/

Politieberichten

Eindhoven: Verdachten aangehouden
Donderdagavond om 21.05 uur is op de Kreugelstraat een 20- jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor zag een politiesurveillanteneenheid de man over de Noord Brabantlaan rijden. Hij voerde geen verlichting. Ter hoogte van de kruising met de Bredalaan bracht de man zijn voertuig tot stilstand. Bij controle bleek de auto in Eindhoven gestolen te zijn. Een agent liep richting auto. Direct daarop gaf de man vol gas en reed weg. Tijdens een korte achtervolging reed de automobilist op de Beukenlaan tegen een betonnen-paal. Hij en zijn bijrijdster sprongen uit de auto en liepen snel weg. De man kon op de Kreugelstraat worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Omstreeks 23.00 uur is aan het politiebureau de 17- jarige bijrijdster uit Eindhoven aangehouden. Zij kwam informeren naar haar vriend. Beiden zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Eindhoven: Belediging
Donderdagavond om 22.35 uur is op het Stratumseind een 31- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij ging daar voor een politievoertuig staan en belette de politiesurveillance hun weg te vervolgen. Tevens bezigde hij zeer onwelvoeglijke taal naar hen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Man aangehouden
Donderdagavond om 23.10 uur is op de Fuutlaan een 30- jarige man uit Bakel aangehouden. Een 27- jarige man uit Geldrop trof de verdachte daar in zijn geparkeerde auto aan. De auto bleek te zijn opengebroken. De verdachte is ingesloten aan het politiebureau.

Eindhoven: Diefstal auto
Donderdagavond tussen 19.30 uur en 22.00 uur is er vanaf de Smitsstraat een groene personenauto, BMW 530D met het kenteken 81-DV-LX, gestolen.

Eindhoven: Tasjesroof
Vrijdagmorgen omstreeks 2.10 uur is op de Vijksteeg een 42- jarige man uit Veldhoven van zijn jas beroofd. Hij liep richting Mathildelaan. Daar kwamen twee mannen naar hem toege-lopen. De mannen spraken hem aan en vroegen naar zijn portemonnaie. Meteen daarop pakte een van de mannen een wapen en dreigde daarmee. Direct daarna sloegen en schopten zij het slachtoffer, die ten val kwam. Vervolgens namen zij de jas van het slachtoffer af, pakten een pen, GSM en sleutel daaruit en liepen snel weg richting Vrijstraat. De politie stelt een onderzoek in.

Eindhoven: Mishandeling
Vrijdagmorgen om 4.25 uur zijn op de Neckerspoel drie mannen, 16, 19 en 22 jaar, uit Eind-hoven en een uit Utrecht aangehouden. Kort daarvoor hadden zij in de tunnel aan de Neckerspoel een paraplu weggenomen van een 20- jarige man uit Horn, die daar met enkele vrienden liep. Een 19 jarige Eindhovenaar zei daar wat van. Direct daarna werd de Eindhovenaar meerdere malen geschopt en geslagen door de verdachten. De gewaar-schuwde politie kon de verdachte aanhouden. Zij zijn ingesloten aan het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte inbraak aangehouden
Donderdagmiddag om 12.27 uur is in een woning aan de Badelochstraat een 24- jarige man uit Eindhoven aangehouden. De verdachte werd aangehouden naar aanleiding van het onderzoek inbraak woning aan de Wegastraat op dinsdagavond jl. Bij die inbraak zijn een videorecorder, een lederen jas, een mobiele telefoon met lader en een paar honderd gulden weggenomen.

Helmond: Diefstal uit woning
Donderdagavond tussen 20.00 uur en 23.00 uur zijn er uit een woning, aan het Willem Prin-zenplein, drie zegelboekjes gestolen. Toegang tot de woning werd verkregen na insluiping.

Helmond: Inbraak in woning
Donderdag tussen 16.00 uur en 23.30 uur is er ingebroken in een woning aan het Peelhof. Toegang tot de woning werd verkregen na verbreking van een bovenlicht aan de achterzijde. Uit de woning zijn een schilderij, een paardenhaam en sleutels weggenomen.

Helmond: Inbraak in bibliotheek
Tussen donderdagmiddag 16.00 uur en vrijdagmorgen 8.00 uur is er ingebroken in de bibliotheek aan het Nieuwveld. Toegang tot het pand werd verkregen na vernieling ruit achterdeur. Uit het pand werd een geldkistje met geld weggenomen.

Valkenswaard: Diefstal auto
Donderdag tussen 9.00 uur en 18.15 uur is er vanaf de Karel Mollenstraat een blauwe personenauto, BMW 525I met het kenteken TP-83-XP, gestolen.

Valkenswaard: Inbraak in winkel
Tussen donderdagavond 22.30 uur en vrijdagmorgen 4.35 uur is er ingebroken in een winkel aan de Leenderweg. Toegang tot het pand werd verkregen na vernieling van een ruit aan de achterzijde. In de winkel werd de geldcassette van het copieerapparaat opengebroken. Het geld werd weggenomen..

Nuenen: Inbraak in woning
?{ Donderdag tussen 18.15 uur en 18.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Heikampen. Toegang tot de woning werd verkregen na verbreking van de achterdeur. De gehele woning werd doorzocht. Onbekend wat er is weggenomen.
?{ Donderdag tussen 17.00 uur en 19.55 uur is er uit een woning aan de Heikampen een portemonnaie met geld gestolen. Toegang tot de woning werd verkregen na verbreking van het achterdeurslot. ?{ In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in een woning aan de Zuiderklamp. Toegang tot de woning werd verkregen na opklimming aanbouw, waarna een raam werd opengebroken. Uit de woning zijn sieraden en een fototoestel weggenomen.

Son: Diefstal auto
Donderdagavond tussen 22.45 uur en 23.10 uur is er vanaf de inrit van een woning aan de Oranjestraat een groene personenauto, Volkswagen Golf gekentekend RN-XV-92, gestolen. De auto werd weggenomen door een 20 jarige jongeman die bij het slachtoffer op bezoek was.

Best: Diefstal heftruk
Tussen donderdagavond 19.00 uur en vrijdagmorgen is er vanaf een bedrijf aan de Kanaaldijk een rode heftruck , Linde H40D, ter waarde van fl. 90.000,- , weggenomen.

Oostelbeers: Uitslaande brand
Aan de Fransebaan brandde vrijdagmorgen een woonboerderij volledig uit. De 33- jarige bewoner van het pand was friet aan het bakken. Plotseling sloeg de vlam in de pan. Hij trachtte de brand te blussen, doch er was geen houden meer aan. De brandweer van de Beerzen kreeg ondersteuning van de regionale brandweer en de korpsen Best en Oirschot. De omliggende stallen en loodsen liepen geen schade op. De bewoner bekwam lichte brandwondjes aan hoofd en handen.

Someren: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 23.30 uur en vrijdagmorgen 3.00 uur is er vanaf de Zuiderstraat een zwarte personenauto, Volkswagen Golf CL D gekentekend FR-TP-97, gestolen.

Deurne: Diefstal auto
Vrijdagmorgen tussen 2.00 uur en 2.05 uur is er vanaf de Amer een groene personenauto, Mercedes Benz 190E met het kenteken ZB-30-NX, weggenomen. De 37- jarige bestuurder uit Deurne liet zijn auto, met draaiende motor, even onbeheerd achter. Later op de morgen werd de auto op de Vlierdenseweg aangetroffen.

Eersel: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 22.00 uur en vrijdagmorgen 7.15 uur is er vanaf de Kerkstraat een zwarte Mercedes Benz 300D gekentekend XT-26-KB, gestolen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...