Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volleybalvereniging YUM Hoogvliet huldigt kampioenen

Datum nieuwsfeit: 11-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Volleybalvereniging YUM heeft eerste kampioenen gehuldigd

11 februari 2000

De Hoogvlietse volleybalvereniging YUM heeft in dit seizoen de eerste kampioenen in huis. De jongste afdeling meisjes E1 (leeftijdsklasse 9-10 jaar) hebben een verkorte competitie in de regio achter de rug.

De Hoogvlietse volleybalvereniging YUM heeft in dit seizoen de eerste kampioenen in huis. De jongste afdeling meisjes E1 (leeftijdsklasse 9-10 jaar) hebben een verkorte competitie in de regio achter de rug. Het team bestaande uit Estelle de Leeuw; Tamara Andeweg; Laura Dessens en Suzanne Ravestein hebben van de 12 gespeelde wedstrijden er 2 gelijk gespeeld. De rest werd in winst omgezet. In de laatste wedstrijd, uit bij Alcom Capelle, slaagde ze er in de ongeslagen status te handhaven en wonen ze uiteindelijk met 3-0. Het meegereisde publiek, 25 man sterk, zorgde voor de nodige aanmoedigingen en vierde een klein feestje. Bij verlies zou immers Sliedrecht Sport kampioen geworden. In de eigen sporthal MFC Boomgaardshoek heeft er onder grote belangstelling de huldiging plaatsgevonden. Bloemen van voorzitter Koos Verolme en de officiële NEVOBO oorkonde die bij dit kampioenschap zijn onder luid applaus overhandigd. Natuurlijk kon het overbekende lied We are the champions niet ontbreken. De volleybalvereniging YUM heeft een apart programma voor de jeugd opgesteld. Hierbij is het de bedoeling dat in de eerste fase veel techniek wordt bij gebracht en spelers worden begeleidt om zo snel mogelijk in hogere teams te gaan spelen. Ook heeft YUM een samenwerkingsverband met de eredivisie club Nessenlande die onlangs is gaan spelen in de Topsportcentrum bij de Kuip. Door clinics en begeleiding van de trainers van YUM is het nu mogelijk voor talentrijke spelers om te starten dicht in de buurt bij YUM en door te stromen naar deze ere-divisie club Nieuwe leden kunnen zich op woensdagavonden aanmelden in het MFC Boomgaardshoek aan de Akkerwinde in Hoogvliet Telefonisch informatie: Willem Ravestein 010-4385695

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie