Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote Muziekdag voor jongeren in De Doelen Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 12-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Utrecht, november 1999

p e r s b e r i c h t

Maak kennis met een andere kant van muziek!

De Grote Muziekdag voor jongeren op 12 februari 2000

Na succes in 1998 vindt op 12 februari 2000 voor de tweede keer De Grote Muziekdag (DGMD) voor musicerende jongeren plaats. Vanwege de grote belangstelling ditmaal in Congres- en concertgebouw de Doelen te Rotterdam. Zelf muziek maken staat voorop.

Er zijn talloze, zeer uiteenlopende workshops, onder leiding van vakmensen uit alle hoeken van het muziekleven. Van jazz tot Russische zang, van filmmuziek tot boventoonzingen, van show choir tot strijkorkest, van muziektheater tot kawina - voor elke instrumentalist en zanger, voor elk speelniveau is er een aantrekkelijk programma. Op DGMD kunnen jongeren van 12 t/m 18 jaar meespelen met beroemde profs, snuffelen aan nieuwe genres, spelen met soortgenoten. Dé gelegenheid om eens kennis te maken met een andere kant van muziek.

Verder zijn er optredens van jongerenbands en –orkesten, instant-studio’s waar je je muzikale pasfoto kunt laten maken; je kunt computeren met muziekprogrammatuur en optreden op open podia, er is een ritmestraat en een informatiemarkt en daaromheen veel muzikale verrassingen. Kortom: DGMD is een muziekfeest dat jonge musici niet mogen missen!

Wil je hier wel eens meer van weten? Geef je naam en adres door aan LOAM en we sturen je het programma met inschrijfformulier.

De Grote Muziekdag
Voor jongeren van 12 t/m 18 jaar
p/a bureau LOAM, Keizerstraat 3, 3512 EA Utrecht
tel: 030-2302301, fax: 030-2300280
e-mail: (loam@loam.nl)
www.loam.nl

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie