Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

British Analogue Vinyl Weekend bij De Opera Oisterwijk

Datum nieuwsfeit: 12-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
 
De comeback van de grammofoon?
 
British Analogue Vinyl Weekend
bij De Opera audio&design Oisterwijk
 
Zaterdag 12 Februari aanstaande staat de comeback van de grammofoon centraal bij De Opera audio&design aan de Joannes Lenartzstraat 29 te Oisterwijk.
 
De hernieuwde interesse in het fenomeen ‘grammofoonplaat’ wordt veroorzaakt door de onovertroffen geluidskwaliteit van analoge weergave. Ondanks de tikjes en ruis blijken steeds meer mensen te kiezen voor een hoogwaardige platenspeler om hun kostbare collectie platen af te spelen.

 
Om een indruk te geven van de situatie in
‘platenspeler-land’ worden alle facetten van het fenomeen op 12 februari uitgebreid gepresenteerd. Op deze dag zijn de produkten van de grote platenspeler-merken en diverse nieuwe persingen van unieke opnames te zien en beluisteren. Een beschrijving is te vinden op de website: www.deopera.com/british-analogue.htm Voor nadere informatie: tel. 013-5211728 of e-mail: news@deopera.com

Datum: 7 Februari 2000
Afzender: J.Troost De Opera audio&design Oisterwijk

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie