Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgisch Limburg vernieuwt brochure-aanbod

Datum nieuwsfeit: 12-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 12 FEBRUARI 2000

Belgisch Limburg vernieuwt brochure-aanbod

Fietsen op z'n Limburgs

Wie kennis wil maken met dé Vlaamse fietsprovincie moet zeker naar Limburg. Het best doe je dit aan de hand van de brochure Fietsen op z'n Limburgs. Je maakt niet alleen kennis met de oneindige mogelijkheden die het Fietsroutenetwerk Limburg je biedt. Je krijgt er ook nog een pak fietsarrangementen en leuke doe-tips bij. De ideale gids om Limburg al fietsend te ontdekken.

Naast het fietsen kun je in Limburg ook gewoon genieten. Wat genieten in Limburg is verneem je in de brochure Genieten op z'n Limburgs. Shopping, musea, Limburgse kunststeden, leuke tips, .... Alles overgoten met arrangementen.

Alles overnachten in Belgisch Limburg

Nieuw is in ieder geval de logiesgids 2000: 'Overnachten in Limburg'. Voor de eerste maal presenteert Limburg haar uitgebreid en divers logiesaanbod in één kleurrijke overzichtelijke brochure.

Van bungalowparken tot gastenkamers. Van hotels tot campings. Of je nu van cultuur houdt, eerder sportief van aard bent of het liefst relaxt op het platteland, de mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

In deze logiesgids vind je ongetwijfeld de geschikte vakantieformule.

De brochures kun je aanvragen bij:

Toerisme Limburg
Universiteitslaan 1
B-3500 Hasselt
België

Tel 0032 11 23 74 50, Fax 0032 11 23 74 66

email: (info@toerismelimburg.be)
internet: www.toerismelimburg.be

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie