Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onbeperkt aantal binnenlandse vluchten met Airpass VARIG

Datum nieuwsfeit: 12-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 12 FEBRUARI 2000

Onbeperkt aantal binnenlandse vluchten met Airpass VARIG

Ter gelegenheid van het 500-jarig bestaan van Brazilië biedt VARIG Brazilian Airlines de Brasil Airpass 500 aan. Met deze Airpass kan de reiziger in een tijdsbestek van dertig dagen een onbeperkt aantal vluchten maken in Brazilië.

Het biedt bij uitstek de mogelijkheid om een rondreis door Brazilië te maken en dit land te leren kennen. Brazilië is ongeveer net zo groot als Europa. Gezien de enorme afstanden binnen het land zelf is reizen per vliegtuig haast wel noodzakelijk en in ieder geval zeer tijdbesparend.

De binnenlandse vluchten dienen voor vertrek in Nederland gereserveerd te worden. En een traject mag niet meer dan één keer in de zelfde richting worden gevlogen. De Airpass alléén geldig is in combinatie met een intercontinentaal vliegticket van VARIG Brazilian Airlines. De Brasil Airpass 500 kost US$ 450,- en de aanbieding is geldig tot 31 december 2000.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie