Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 13-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Friesland, plaats: Leeuwarden 14-02-2000

Politieberichten van zaterdag 12 februari (13.00) uur tot en met maandag 14 februari (07.00)/

Leeuwarden: inbraak woning
Zondag tussen 00.15 en 04.30 uur heeft men ingebroken in een woning aan de Mr. P.J. Troelstraweg. Met een kei werd een glas in loodraam aan de voorzijde vernield. De gehele woning werd doorzocht en uit de woning werd een fotocamera en notebook weggenomen. De eigenaar, een man van 38 jaar uit Leeuwarden, heeft aangifte gedaan.

Leeuwarden: mishandeling
Zondag omstreeks 16.45 uur vond op de Oostergrachtswal een mishandeling plaats. Een man van 43 jaar uit Delfzijl (aangever) huurt een pand aan de Oostergrachtswal. Hij was in het pand aanwezig, toen omstreeks 16.45 uur drie blanke mannen bij hem aan de deur kwamen. Een van deze mannen kent hij van gezicht. Zij wilden geld van hem hebben voor een in het pand aanwezige boiler. Tevens wilden zij stoelen meenemen. Toen de aangever hier niet op wilde ingaan, kreeg hij verschillende klappen. Hij werd o.a. met een dopsleutel op zijn hoofd geslagen en ook kreeg hij een klap in de nek. Als de in het pand aanwezige vrouw de politie belt, gaan de mannen er vandoor. De aangever klaagt over veel pijn in zijn nek en rug. In de loop van de avond worden de klachten erger en stelt de man zich onder doktersbehandeling. De dokter laat hem overbrengen naar MCL-noord, alwaar hij is opgenomen. Het crimeteam heeft de zaak in onderzoek.

Voor informatie: Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie