Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-Stad

Datum nieuwsfeit: 13-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster Stad-Utrecht (districten Paardenveld, Marco Polo, Utrecht-Noord en Tolsteeg)
Zondag 13 februari 2000, 10.00 uur

In duim gebeten om laptop
Utrecht - Vrijdagmiddag omstreeks kwart over vijf werd een 44-jarige man uit Utrecht op de Marnixlaan beroofd van zijn laptop.

Het slachtoffer reed op de fiets en had een laptop in de fietstas. Een tot nu toe onbekende man op een bromfiets reed hem terhoogte van de Nieuwlichtstraat klem en rukte de laptoptas van de fiets. Het slachtoffer probeerde de tas nog vast te houden maar werd door de dader in zijn duim gebeten.

De poltie verzoekt getuigen van deze beroving zich te melden bij het overvallenteam Robuust op het telefoonnummer 030-2397111.

Mishandeling om opmerking wildplassen
Utrecht - Zaterdagavond om kwart voor negen werd een bewoner van de Lange Lauwerecht mishandeld omdat hij een opmerking maakte over het wildplassen tegen de gevel van zijn woning.

De dader die deel uitmaakte van een groep vervelende jeugd gaf de man met een scherp voorwerp een klap tegen het hoofd. Hierdoor liep het slachtoffer een verwonding op aan zijn oor en verloor hij zijn bril.

De politie heeft nog een onderzoek in de omgeving ingesteld maar helaas zonder resultaat.


_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie