Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkbeheerteam Maassluis-West vergadert

Datum nieuwsfeit: 14-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO030
Datum: 7 februari 2000

Wijkbeheerteam Maassluis-West vergadert op 14 februari

Op maandag 14 februari 2000 komt het wijkbeheerteam voor Maassluis-West bijeen voor een openbare vergadering. Deze vergadering wordt gehouden in de wijkpost in wijkgebouw De Flat aan de Burgemeester Schwarzlaan 2c en begint om 19.30 uur. Er zal voornamelijk worden gesproken over het opstellen van een wijkbeheerplan voor Maassluis-West. Belangstellenden die de vergadering bij willen wonen zijn van harte welkom.

Ten behoeve van de organisatie van het wijkbeheer is Maassluis opgedeeld in twee wijken: Maassluis-West en Maassluis-Oost. De grens loopt grofweg ter hoogte van de Mozartlaan. Beide wijken hebben hun eigen gemeentelijke wijkcoördinator en hun eigen wijkbeheerteam. In het wijkbeheerteam heeft uiteraard de wijkcoördinator zitting, maar ook de begeleider van de assistenten wijkbeheer, de uitvoerende medewerkers van de verschillende gemeentelijke afdelingen en vertegenwoordigers van de politie, de Stichting Samenlevingsopbouw Maassluis, de Woning Stichting Maassluis en vanzelfsprekend ook de bewoners van die wijk. De vergaderingen van de beide wijkbeheerteams zijn openbaar.

Voor meer informatie kan men terecht bij het bureau wijkbeheer in het stadhuis, telefoon 5931843 of 5931835.

Laatste wijziging: 07 February 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie