Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Doorloop Doelenstraat Raadhuisplein Ede afgesloten

Datum nieuwsfeit: 14-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Doorloop Doelenstraat Raadhuisplein afgesloten

Vanaf maandag 14 februari a.s. is de doorloop van de Doelenstraat - ter hoogte van de achteringang van de Hema - naar het Raadhuisplein afgesloten (zie bijgaande foto's voor de plaatsbepaling). Vanaf die datum namelijk wordt gewerkt aan het dak van de parkeergarage en het storten van de vloeren van de winkels die daar bovenop worden gesitueerd. De achteringang van de Hema blijft wel bereikbaar vanuit de Doelenstraat.

Renovatie politiebureau

De renovatie en uitbreiding van het politiebureau start op maandag 14 februari a.s. met het inrichten van een bouwplaats. Als voorbereiding hierop zijn al eerder de trottoirs vrijgemaakt (rooien van struiken).

Parkeerplaatsen niet meer beschikbaar

Vanaf 14 februari a.s. is het van maandagmorgen tot en met vrijdagmiddag 16.00 uur niet meer mogelijk de parkeerstrook die het dichtst gelegen is bij het politiebureau te gebruiken. Op de foto is te zien om welke parkeerplaatsen het gaat. Vrijdagmiddag na 16.00 uur en gedurende het hele weekend zijn de parkeerplaatsen wel beschikbaar voor centrumbezoekers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie