Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Windows 2000 en mySAP.com krachtige combinatie

Datum nieuwsfeit: 14-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Windows 2000 en mySAP.com bewijzen krachtige combinatie te zijn

Vroege klanten ervaren de kracht en schaalbaarheid van SAP-oplossingen onder Windows 2000

's Hertogenbosch,14 februari 2000 - De eerste grote klanten van SAP, marktleider op het gebied van bedrijfsoverschrijdende softwareoplossingen en Windows 2000 Global Launch Partner, die Microsoft-technologieën met mySAP.com-oplossingen combineren, ondervinden inmiddels in de praktijk hier belangrijke voordelen van. De eerste bedrijven die hiervan profiteren zijn: Memory Corp. plc en August Koehler AG. De combinatie van Windows 2000, Microsoft SQL Server 7.0 en mySAP.com biedt ondernemingen over de hele wereld een snel, zeer betrouwbaar en schaalbaar platform voor hun e-business activiteiten. De voordelen van SAP-oplossingen op het Windows 2000-platform hebben onder meer betrekking op lagere totale eigendomskosten en een efficiënter beheer van heterogene omgevingen.

Momenteel draaien wereldwijd meer dan 10.000 SAP-oplossingen op het Microsoft Windows-platform - een overtuigend bewijs van de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en toegevoegde waarde van de combinatie van SAP en Microsoft voor e-business en inter-enterprise omgevingen. SAP biedt ondersteuning van Windows 2000 vanaf donderdag 17 februari aanstaande, de dag van de officiële lancering van dit nieuwe platform. Hiermee is SAP een van de eerste bedrijven van de industrie die van de voordelen van Windows 2000 gebruik maakt. Momenteel wordt meer dan zestig procent van alle nieuwe SAP-oplossingen geïmplementeerd op het Microsoft Windows-platform.

"Microsoft Windows 2000 en mySAP.com is een zeer krachtige en kwalitatief hoogwaardige zakelijke oplossing voor ondernemingen over de hele wereld", zegt Steve Ballmer, president en CEO van Microsoft. "We hebben al lange tijd een succesvolle relatie met SAP, wat resulteert in meer dan 10.000 wereldwijde SAP-installaties op Windows NT. Bij Microsoft draaien we sinds afgelopen augustus onze eigen implementatie van SAP-oplossingen op Windows 2000, als onderdeel van onze algemene campagne om er zeker van te zijn dat Windows 2000 het meest betrouwbare platform voor bedrijfskritische computeromgevingen is. En het draait geweldig. Wij zien voor onze gezamenlijke klanten enorme mogelijkheden om hun zakelijke Internetstrategieën te ontwikkelen op basis van mySAP.com en Microsoft Windows 2000."

"Klanten vertellen ons dat Windows 2000 de waarde van mySAP.com belangrijk vergroot, omdat het de basis biedt voor schaalbaarheid, snelheid en bedrijfszekerheid", zegt Karl-Heinz Hess, lid van de raad van bestuur van SAP. "De samenwerking tussen SAP en Microsoft stelt onze klanten beter in staat om zich voor te bereiden op de eisen van de Internet-economie."

SAP en Microsoft hebben reeds vanaf 1993 een succesvolle technologische alliantie, gebaseerd op de oorspronkelijke versie van de SAP-software op het Windows-platform. De alliantie streeft ernaar om de producten van Microsoft en SAP te integreren, teneinde de gezamenlijke klanten van beide bedrijven de grootst mogelijke voordelen te bieden. Onlangs is de alliantie opnieuw uitgebreid met een gezamenlijk verkoopprogramma voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Over SAP
SAP, wereldwijd marktleider op het gebied van bedrijfsbrede zakelijke software, gebruikt de kracht van haar branche-georiënteerde oplossingen voor de realisatie van mySAP.com.
MySAP.com is een open interactieve zakelijke omgeving, waarmee organisaties van iedere omvang via Internet gebruik kunnen maken van SAP-oplossingen. Hierdoor zijn hun medewerkers, klanten en partners optimaal toegerust om met een gepersonaliseerde toepassing te profiteren van de opkomende Internet-economie. Met mySAP.com kunnen organisaties het Internet gebruiken om efficiënter en sneller te werken door een optimaal beheer van de Supply Chain, onderhoud van strategische partnerships, een kortere introductieperiode voor nieuwe producten en diensten, het delen van digitale informatie en het verhogen van de productiviteit en de aandeelhouderswaarde.

SAP is genoteerd aan diverse beurzen, inclusief die van Frankfurt en New York, onder het symbool SAP.
Meer informatie over SAP is te vinden op www.sap.com/. Dit bericht en andere persberichten zijn te vinden op:
www.sap.com/netherlands/pers/.

Voor meer informatie:
SAP Nederland B.V., Karin Venverloo, Telefoon: 073 - 64 57 537, e-mail: (karin.venverloo@sap.com),
Monogram Communication Strategies (MCS) BV,Judith van Essen / Anita Blank-Schoordijk,
Telefoon: 023 - 56 28 208, e-mail: (judithve@monogram.nl) / (anitas@monogram.nl)

SAP, System mySAP.com, mySAP.com, Enjoy SAP A Better Return on Information en alle SAP-producten en diensten die in dit persbericht worden vermeld, zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van SAP AG. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie