Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kamrevragen over onderzoek bedrijfsvoering BVD

Datum nieuwsfeit: 14-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tweede Kamer der Staten Generaal

vragen14.002 vragenformulier 14 februari 2000

Gemaakt: 14-2-2000 tijd: 14:59


2990006880

Vragen van het lid Oedayraj Singh Varma (GroenLinks) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over een onderzoek van de Algemene Rekenkamer naar de bedrijfsvoering van de Binnenlandse Veiligheidsdienst. (14 februari 2000)


1

Is de minister op de hoogte van het onderzoek uit 1998 van de Algemene Rekenkamer naar de bedrijfsvoering van de Binnenlandse Veiligheidsdienst?


2

Waarom is dit rapport destijds niet aan de Tweede Kamer aangeboden?


3

Wat is de strekking van het rapport van de Algemene Rekenkamer? Welke conclusies of aanbevelingen zijn aan de BVD gedaan?


4

Wat is er sinds het verschijnen van het rapport gebeurd met de aanbevelingen van de Algemene Rekenkamer? Welke besluiten ter verbetering van de bedrijfsuitvoering van de BVD zijn nog in voorbereiding?


5

Is de minister bereid het rapport alsnog aan de Tweede Kamer beschikbaar te stellen, voorzien van een reactie op de conclusie en aanbevelingen?

Copyright Tweede Kamer der Staten Generaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie