Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drukke tijden voor www.verstappen.nl

Datum nieuwsfeit: 14-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen

14
Februari
2000
Drukke tijden voor www.verstappen.nl

Jos zijn uitstekende prestaties in de Arrows zijn de afgelopen week niet onopgemerkt gebleven. Zoals wij vorige week al berichtten sneuvelde het ene record na het andere. De hoogste score haalde de nieuwspagina afgelopen vrijdag met een waanzinnig totaal aantal bezoekers van 48043. Niet alleen de nieuwspagina haalde het ene record na het andere. Ook ons forum werd drukker bezocht dan ooit en haalde het record van 8856 bezoekers op 1 dag. Totaal werden deze 2 pagina's van de site de afgelopen week al bezocht door 246.626 bezoekers. Dankzij het geregelde contact met Jos en Huub Rothengatter, konden wij jullie voorzien van het laatste nieuws gedurende de testdagen. Het waren echter niet alleen hectische dagen voor het VIP team, ook de fanclub werd de laatste dagen bestookt met telefoontjes van mensen met vragen en die lid willen worden van de Jos Verstappen fanclub.

Uiteraard hoef je niet persé de fanclub te bellen om lid te worden. Je kunt je ook via deze site aanmelden als lid van de fanclub. Het aanmeldingsformulier vind je hier op site.

©1995-2000 Jos Verstappen Info Page at www.verstappen.nl. All Rights Reserved

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie