Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Acties nationalistische studenten voor Oostenrijkse coalitie

Datum nieuwsfeit: 14-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

LANDELIJK ACTIEPLATFORM NATIONALISTISCHE STUDENTEN (LANS)

Persbericht 13 februari 2000


*Studenten voor het zelfbeschikkingsrecht van het Oostenrijkse volk*

De aankomende week (14 t/m 19 februari) voeren studenten van LANS in meerdere steden, waaronder Rotterdam, Leiden, Utrecht, Eindhoven en Zwolle, campagne voor het zelfbeschikkingsrecht van het Oostenrijkse volk. Als reactie op de aanhoudende hetze tegen de ÖVP-FPÖ coalitie voert LANS deze landelijke campagne waarmee geeist wordt het zelfbeschikkingsrecht van het Oostenrijkse volk te respecteren. Want LANS is van mening dat de aanhoudende hetze een direkte sabotage van de Oostenrijkse democratie inhoudt en als achterliggend doel heeft de 'politiek-correcte' consensus binnen Europa te handhaven.

Want de Europese Unie heeft besloten om de relaties met Oostenrijk te bevriezen en zelfs gedreigd met maatregelen tegen Oostenrijk nu de ÖVP en de FPÖ samen een coalitie vormen. Hiermee laat de E.U. zijn ondemocratische gezicht zien! De E.U. is een ondemocratische instelling op Europees nivo, dat zich alleen bekommerd om de belangen van de kapitalistische multinationals en de corrupte politieke regenten. De E.U. is ook een ondemocratische supranationale instelling, die de democratie in Oostenrijk probeert te saboteren en te manipuleren!

Het Oostenrijkse volk heeft zich tijdens de democratische verkiezingen overduidelijk uitgesproken voor een coalitie met de ÖVP en de FPÖ! Als de E.U. Oostenrijk en het Oostenrijkse volk tijdens de coalitiebesprekingen voor een nieuwe regering bedreigt en chanteert, dan is dat een uiting van ondemocratische gezindheid tegenover soevereine staten en een arrogante houding tegenover de democratische rechten van de burgers.

Blijkbaar is de E.U. bang voor de eigen burgers, en wil zij onwelgevallige partijen en regeringscoalities rigoureus de kop indrukken, zodat er geen daadwerkelijke oppositie binnen Europa gevoerd kan worden! Het zijn juist de (neo)liberale politieke regenten van Europa, die tegen de coalitie ÖVP-FPÖ in Oostenrijk zijn, omdat ze bang zijn dat de burgers in de rest van Europa de leugens en de betutteling door de gevestigde politieke regenten ook niet meer zullen pikken.

Ze zijn bang, dat de huidige verstikkende politieke consensus, waarin alleen hun politiek-correcte mening telt, verbroken zal worden. En de zogenaamde oppositie doet vrolijk met alle commotie mee, omdat zij niet verketterd wil worden door de politiek-correcte regenten, en omdat zij stiekem hoopt over een tijdje mee te kunnen regeren! LANS eist dat de Europese Unie als echte democraten het zelfbeschikkingsrecht van het Oostenrijkse volk respecteert en met deze hetze stopt!

EINDE BERICHT

Gerard Dekkers ((gdekkers@LANS.cistron.nl))
LANS Werkgroep Internet

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met:
LANS, POSTBUS 61177, 3002 HD ROTTERDAM
lans.op.het.net
(lans@cistron.nl)
tel. 06 21970619 (Jan)
fax. 020 8718666


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie