Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WISH opent liefdes-site: valentijn.wish.net

Datum nieuwsfeit: 14-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

WISH opent eigen Valentijns-site

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag, een feestdag die in Nederland door steeds meer mensen gevierd wordt. Speciaal voor diegenen heeft WISH een Valentijns-site geopend waarop verliefden, geliefden en liefde-zoekenden allerlei informatie vinden over Valentijnsdag en de mogelijkheden om het Internet daarbij te gebruiken. In verschillende secties kunnen bezoekers informatie krijgen, tests doen, Valentijnsgroeten en cadeaus versturen en nog véél meer. Aarzel dus niet en surf naar valentijn.wish.net.

Als je inlogt op valentijn.wish.net kun je verschillende keuzes maken. Je kunt je geliefde een Valentijnsgroet sturen in de vorm van een tekstbericht of door middel van een e-card. Ben je verliefd en wil je dat gevoel met andere delen? Of heeft je grote liefde net de relatie verbroken? Klik dan op de chatbox om je vreugde of verdriet met andere te delen, je kunt er natuurlijk ook gewoon over liefde en verliefdheid praten met de anderen die in de box aanwezig zijn. Ben je stiekum verliefd op iemand en durf je hem haar niet te benaderen? Dan moet je direct doorklikken naar Dr. Love, die heeft een manier om je probleem op te lossen. Maar controleer eerst even bij de Love Calculator of jullie wel bij elkaar passen! Valentijn is de dag bij uitstek om je partner een cadeau te geven. Een bloemetje is nog wel het minste. Met een bloem kun je namelijk van alles zeggen, in de sectie bloemengroet lees je niet alleen dat de rode roos voor liefde staat, maar ook de betekenis van een gele of witte roos en nog veel meer bloemen passeren de revue. Dus als je ook het gevoel hebt dat ‘Love in the air’ is, surft dan snel naar valentijn.wish.net

Einde persbericht.
Voor meer informatie over WISH en haar producten kunt u contact opnemen met: Herman Couwenbergh
Liessentstraat 3
5405 AH Uden
tel. 0413-242500
reactie per e-mail naar (tip@wish.net)
Homepage: www.wish.net

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie