Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanleg rotonde Hemelsley en plaatsen bushaltes in Sittard

Datum nieuwsfeit: 14-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sittard

Aanleg rotonde Hemelsley
en plaatsen bushaltes

Vanaf medio februari beginnen de nutsbedrijven met werkzaamheden voor de aanleg van de rotonde op het kruispunt Hemelsley/Winston Churchilllaan. Het verkeer zal enige belemmering ondervinden. De werkzaamheden zullen ongeveer vier weken duren.

Vanaf half maart wordt op de Winston Curchilllaan het wegdek vernieuwd. Op de plek waar de werkzaamheden worden uitgevoerd wordt het verkeer geregeld met verkeerslichten. De aansluitingen van de Hemelsley op de Churchilllaan worden voor alle verkeer afgesloten.

Het verkeer op de Hemelsley wordt via de Mozartlaan/Beethovenstraat of vanuit het zuiden via de Schubertstraat/Lisztstraat naar de Winston Churchilllaan omgeleid. Daarvoor zal het eenrichting verkeer en het parkeren tijdelijk gewijzigd worden. Naar verwachting zijn de werkzaamheden voor de rotonde halverweg de maand mei gereed.

Aanleg bushaltes Churchilllaan/Weherweg
Gelijktijdig of aansluitend worden bushaltes geplaatst op de route Winston Churchilllaan/Wehrerweg. Het gaat om bushaltes ter hoogte van de Vrangendael, Hemelsley, Bachstraat, Van Gelre Gulikstraat en Selfkantstraat. Deze werkzaamheden zullen per kruispunt twee weken in beslag nemen. Na de zomervakantie wordt er in dezelfde route een bushalte geplaatst nabij de Bachstraat.

Het verkeer zal tijdens het werk bij de Van Gelre Gulikstraat en de Selfkantstraat behoudens enige belemmering doorgang kunnen vinden.

Bij de werkzaamheden nabij de kruisingen met de Vrangendael en Bachstraat zal het doorgaande verkeer met verkeerslichten worden geregeld, waarbij het verkeer van en naar de Vrangendael en Bachstraat tijdelijk omgeleid wordt.

Voor informatie kunt u bellen met 046-4596745

© Gemeente Sittard
Hoewel we de uiterste zorgvuldigheid hebben betracht bij het maken van de teksten op deze site, kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie