Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Generali heeft Een-Gezins-Polis vernieuwd en aangepast

Datum nieuwsfeit: 14-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Generali

Diemen, 14 februari 2000
GENERALI heeft de Eén-Gezins-Polis vernieuwd en aangepast aan deze tijd.

GENERALI introduceerde in 1976, met groot succes, als eerste verzekeraar de pakketpolis. Een eenvoudige en overzichtelijke polis voor het hele gezin. Na bijna vijfentwintig jaar staat dit concept nog altijd recht overeind.
Nu steekt GENERALI dit uitstekende concept in een nieuw jasje.

De Eén-Gezins-Polis geoptimaliseerd met behoud van het goede. Aan het concept hebben wij niet getornd. Het blijft de vertrouwde, zeer uitgebreide pakketpolis. Ook in de vernieuwde Eén-Gezins-Polis kunnen alle schadeverzekeringen voor het gezin worden ondergebracht. Door de grote mate van flexibiliteit groeit de polis mee met het gezin en kan de assurantie-adviseur voor de klant dat pakket aan verzekeringen samenstellen dat het beste bij zijn situatie past. De voordelen van de Eén-Gezins-Polis blijven gehandhaafd zoals:
* alle verzekeringen overzichtelijk op één polis
* geen overlappende dekkingen

* gespreide betaling, zonder premietoeslag
* één aanspreekpunt

* geen poliskosten

* geen wijzigingskosten

* korte contracttermijnen zonder premietoeslag

De verzekeringen zijn in de nieuwe brochure gepresenteerd in vier thema's.
In de nieuwe, heldere brochure voor de Eén-Gezins-Polis zijn de verzekeringen rond vier, voor de consument belangrijke en herkenbare, thema's gegroepeerd.

Twee voor u ontwikkelde productfolders.
Voor de beide nieuwe inkomensverzekeringen hebben wij - speciaal voor u - ook een productfolder gemaakt. Wanneer u deze nog niet in

Nieuwe producten en diensten toegevoegd.
Met de introductie van deze vernieuwde Eén-Gezins-Polis zijn de woonproducten geoptimaliseerd en verschillende diensten in natura toegevoegd.
Onze voorwaarden zijn aanzienlijk verruimd zonder dat dit premieconsequenties heeft. Bovendien zijn twee inkomensverzekeringen aan de Eén-Gezins-Polis toegevoegd.

Nieuwe Inkomensverzekeringen op de Eén-Gezins-Polis. Alles draait in het gezin om het inkomen. Bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid komt het inkomen onder druk te staan. De sociale voorzieningen zijn vaak niet toereikend om de gewenste levensstandaard te behouden.
Veelal valt het inkomen terug naar maximaal 70% van wat men gewend is. GENERALI heeft twee inkomensverzekeringen ontwikkeld waarmee men wel de zekerheid krijgt van een stabiel inkomen.

De InkomensGarant-verzekering.
Deze verzekering is voor werknemers die zich wil verzekeren tegen het risico van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Een zelfstandig ondernemer kan zich verzekeren tegen de risico's van arbeidsongeschiktheid en ernstige aandoeningen. In de InkomensGarant-verzekering zijn twee nieuwe diensten opgenomen.

Home Care.
De Home Care Service is bedoeld voor verzekerden die arbeidsongeschikt en lichamelijk gehandicapt raken. Zo vergoedt Home Care bijvoorbeeld de eigen bijdrage op grond van de wet Voorziening gehandicapten wanneer er aanpassingen moeten worden gedaan in de woonomgeving.

Job Care.
Job Care is een aanvullende service voor verzekerden met een werkloosheidsdekking. Met deze exclusieve dienst kan de verzekerde rekenen op ondersteuning en begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan.

De InkomensPlus-verzekering.
De InkomensPlus-verzekering geeft werknemers een maandelijkse uitkering wanneer zij langer dan een jaar arbeidsongeschikt zijn. De assurantie adviseur kan maatwerk adviseren door drie verschillende eindleeftijden, vier verschillende uitkeringstabellen en twee arbeidsongeschiktheidscriteria: maatschappijbeoordeling of WAO-volgend.

Nieuw aanvraagformulier.
Dit nieuwe formulier is overzichtelijker en makkelijker in te vullen. Een heldere inhoudsopgave is toegevoegd en de inboedelmeter is geïntegreerd. U vindt het nieuwe aanvraagformulier ook op de GENERALI internetsite (www.generali.nl) onder de "Digitale Inspecteur". U kunt van daaruit ook alleen die onderdelen printen die u nodig heeft.

Introductiedatum 10 januari 2000.
Voor het bestand zullen vanaf die datum de meest gunstige voorwaarden van toepassing zijn.

Voor meer informatie

J.W. Hoitsma
Public Relations & Corporate Communicatie
Telefoon direct (020) 660 17 40
Fax (020) 660 18 94

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie