Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tom de Waard en Hector de Beaufort partner Clifford Chance

Datum nieuwsfeit: 15-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CLIFFORD CHANCE

Tom de Waard en Hector de Beaufort partner bij Clifford Chance


- Persbericht -

Internationaal advocatenkantoor Clifford Chance versterkt ondernemingsrechtpraktijk:
Tom de Waard en Hector de Beaufort
partner bij Clifford Chance

Amsterdam, 15 februari 2000 - mr Tom de Waard (53) en Jhr mr Hector W.L. de Beaufort (43) worden partner bij het internationale advocatenkantoor Clifford Chance. Beiden zijn thans nog verbonden aan Stibbe Simont Monahan Duhot.
De sterke internationale positie van Clifford Chance met kantoren in alle belangrijke financiële centra ter wereld is voor de heren De Waard en De Beaufort aanleiding deze stap te maken. Clifford Chance beschikt over een geïntegreerde internationale praktijk die zowel Europa, Azië als de Verenigde Staten omvat.

Fusies en overnames, privatisering en beursgangen Joachim Fleury, partner bij Clifford Chance in Amsterdam: 'Wij zijn bijzonder verheugd met deze belangrijke versterking van ons kantoor. Beide advocaten zijn experts op hun vakgebied. Het gaat daarbij met name om het ondernemingsrecht, meer in het bijzonder om de fusie- en overnamepraktijk. Ook de kennis van beiden op het gebied van privatisering in sectoren zoals energie is van grote waarde voor ons kantoor. Tenslotte noem ik de juridische advisering en begeleiding van ondernemingen bij een beursgang en bij andere
kapitaalmarkttransacties. Dit is internationaal gezien al een zeer belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Clifford Chance. Deze praktijk wordt door de komst van deze twee nieuwe partners in Amsterdam aanzienlijk versterkt.'

Vandaag is bij de Franse vestiging van Clifford Chance eveneens een belangrijke benoeming bekend gemaakt. Frédéric Peltier en Marcus Billam zullen met hun expertise op het gebied van fusies en overnames het kantoor in Parijs gaan versterken. Zij zijn nu nog verbonden aan het vooraanstaande Franse kantoor Darrois Villey Maillot & Brochier.

Clifford Chance is met ruim 3000 advocaten verspreid over 29 kantoren in 18 landen het grootste advocatenkantoor ter wereld. Het Amsterdamse kantoor is al tientallen jaren actief in Nederland en telt thans zo'n 100 advocaten.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie