Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Millennium-tentoonstelling in Borsele

Datum nieuwsfeit: 15-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Nieuw telefoonnummer gemeente Borsele
(0113) 238383

Millennium-tentoonstelling

Enige weken geleden is er op de Evenementenpagina een oproep geplaatst om deel te nemen aan de MILLENNIUM-TENTOONSTELLING ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Culturele Raad Borsele. De viering van dit jubileum zal plaats vinden in de periode van 15 februari tot 15 april 2000.

Er hebben zich al enige deelnemers opgegeven. Toch blijft dit aantal achter bij de verwachtingen die er zijn. Uit meerdere gegevens is bekend, dat er in Borsele vele mensen zich bezig houden met amateur kunst, zoals schilderen, beeldhouwen, keramische vormgeving enz. enz.. Het is de bedoeling van deze kunstuitingen een
overzichtstentoonstelling samen te stellen, die een beeld moet geven van de amateur kunst op de breuklijn van het nieuwe millennium. Het thema van de tentoonstelling is dan ook "Het Millennium". Op basis van dit thema zal een deskundige jury de tentoon te stellen werken beoordelen en een drietal kunstenaars uitkiezen, die voor een prijs in aanmerking komen.

Mocht u alsnog belangstelling hebben voor deze bijzondere tentoonstelling, dan kunt u zich voor 31 december aanstaande schriftelijk aanmelden bij de Culturele Raad Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Telefonische informatie kunt u verkrijgen bij Cock Hazelager (voorzitter werkgroep Beeldende Kunst Borsele) op nummer 354040.

_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie