Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Malafide praktijken in Zoetermeer blijven de aandacht vragen

Datum nieuwsfeit: 15-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Malafide praktijken blijven de aandacht vragen

Geregeld komt het weer voor dat malafide personen zich voordoen als medewerker van, of namens, de gemeente Zoetermeer naar buiten treden en bewoners contracten e.d. voorleggen voor handelingen zoals rioolontstopping en minicontainersreiniging.

Deze kwalijke parktijken zijn onlangs weer geconstateerd in Seghwaert waar een persoon, zgn. namens de gemeente, aanbod om maandelijks tegen een vergoeding van fl 29,50 per maand (gedurende één jaar) de lege minicontainer te reinigen. De afdeling Reiniging laat nadrukkelijk weten dat zij dit werk niet doen! Er zijn wel bonafide bedrijven op de markt die zich toeleggen op deze werkzaamheden maar deze vindt u op naam en adres in o.a. de Stadsgids Zoetermeer. Zij doen dit op eigen initiatief!

Ook duiken regelmatig malafide personen op die, ook zgn. namens de gemeente of met instemming van de gemeente, een contract aanbieden voor rioolontstopping.

Teken niets!
Mochten bewoners op enig moment met deze kwalijke parktijken te maken krijgen, teken niets! Bel desnoods even naar de gemeente om dit na te trekken. De praktijk leert dat de betreffende persoon dan snel het hazepad kiest en u weet dan genoeg!
En geregistreerde bedrijven, die dit soort werkzaamheden uitvoeren, zullen er alle begrip voor hebben als u zich zorgvuldig vergewist van het een en ander alvorens u een overeenkomst aangaat ten aanzien van dit soort werkzaamheden.Gemeente Zoetermeer © February 2000

Last update: 15 February 2000 (16:57)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie