Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kaarten laten versturen via de post met Groetjes.nl

Datum nieuwsfeit: 15-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GROETJES.NL

Met de groetjes van Groetjes.nl

Sorry dat ik je geen kaartje heb gestuurd. Geen tijd. Vergeten. Te veel zaken aan mijn kop. Druk, druk, druk. Zo veel te doen, terwijl een dag zo weinig uren telt. We kennen het allemaal, maar wat doe je eraan? Eenvoudig: bezoek Groetjes.nl op internet. Daar kun je via de post snel, makkelijk en veilig wenskaarten versturen. Kleine moeite, groot plezier.

Het idee voor Groetjes.nl werd geboren omdat de oprichters met enige regelmaat zelf geen tijd hadden bij gelegenheid een kaartje te sturen. En een e-mailtje is ook maar gewoon een e-mailtje. Omdat het wereldwijd nog niet mogelijk was echte wenskaarten te selecteren, van tekst en groeten te voorzien en via de reguliere post te versturen, doken zij in dit gat in de markt. Groetjes.nl is zeer gebruikersvriendelijk van opzet en sluit direct aan bij een bestaande behoefte.

De procedure is simpel. Je kiest uit een aantal rubrieken; zoals baby, bedankt, liefde en succes, tik een boodschap in, vul de persoonsgegevens in, et voilà. Indien de opdracht vóór 14.00 uur binnen is, kan de wenskaart de volgende dag reeds bij de geadresseerde in de bus liggen. Desgewenst kun je ook een andere datum kiezen, bijvoorbeeld volgende week woensdag.

Girale betaling

Groetjes.nl kent geen abonnementen of andere vormen van lidmaatschap. Het luttele bedrag van Fl. 3,95 per kaart en Fl. 2,- voor logistieke en portokosten, betaal je via bank of giro. Hiertoe is een beveiligde pagina ingericht. Niemand kan de persoonlijke gegevens inzien of gebruiken. Kortom, nooit meer vergeten, geen tijd verloren, niet meer te laat, onnodig door weer en wind kaarten en postzegels kopen. Een kind kan de was doen, met de groeten van Groetjes.nl.

Voor meer informatie, zie www.groetjes.nl.

15 feb 00 10:12

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie