Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fujitsu Siemens: backup-oplossing voor SAN-technologie

Datum nieuwsfeit: 15-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NIEUWE KOSTENBESPARENDE BACKUP-OPLOSSING
FUJITSU SIEMENS COMPUTERS DRIJFT BACKUP-PRESTATIES NETWORKER OP MET ONDERSTEUNING SAN-TECHNOLOGIE

Den Haag/Maarssen, februari 2000 - Fujitsu Siemens Computers breidt zijn Networker backup-oplossing uit met ondersteuning voor SAN- (Storage Area Network) technologie. Networker is een beproefde backup-oplossing voor netwerken; met de lancering van de nieuwe SAN Registration Service (SRS) stelt het bedrijf zijn klanten in staat de krachtige SAN-technologie nu ook te gebruiken voor backup en herstelling.

Met de lancering van de nieuwe Networker SRS SAN Registration Service kunnen klanten het gebruik van uitgebreide backup-methoden optimaliseren en verder gaan dan met de traditionele SCSI-technologie, die beperkt werd door de noodzaak om individuele toestellen via kabel aan specifieke servers te koppelen. SRS maakt het mogelijk toestellen dynamisch toe te wijzen aan een server die daar om vraagt en daarna weer vrij te maken, zodat een andere server er indien nodig gebruik kan van maken.

SRS kan ook gebruikt worden in combinatie met andere applicaties die gebruik maken van device sharing. Het nieuwe product is onmiddellijk beschikbaar voor alle Fujitsu Siemens Computers Unix-servers die draaien onder Reliant Unix, Solaris of Linux.

Over Fujitsu Siemens Computers:
Fujitsu Siemens Computers, de vooraanstaande Europese IT-onderneming, is ontstaan door een joint-venture van Fujitsu Computers (Europe) Limited en Siemens Computer Systems. De nieuwe onderneming, waarvan Fujitsu Limited en Siemens AG beide voor 50% eigenaar zijn, is op 1 oktober jongstleden van start gegaan en heeft haar Europese hoofdkantoor in Nederland. Met talrijke Europese productiefaciliteiten, klantgeoriënteerde vestigingen in 25 Europese landen en meer dan 9.000 ervaren werknemers wil Fujitsu Siemens Computers in het jaar 2001 Europees marktleider zijn.

Fujitsu Siemens Computers biedt een volledig spectrum van best-in-class IT-producten, variërend van de kleinste notebooks tot de krachtigste data center oplossingen. Dit productenspectrum, ontwikkeld en geproduceerd in Europa, profiteert bovendien van de internationaal toonaangevende technologie en het wereldwijde sourcing-netwerk van de beide moederondernemingen, Fujitsu Limited en Siemens AG. De onderneming richt zich naar de eisen van haar Europese klanten. De producten zijn ontworpen met het oog op de eisen van grote bedrijven/instellingen, de behoeften van onze verkooppartners en de veeleisende levensstijl van het individu.

Tot de kwaliteiten van Fujitsu Siemens Computers behoren naast een benijdenswaardig klantenbestand (waaronder het grootste deel van de
1.000 grootste Europese ondernemingen) onder meer haar zakelijke betrekkingen met meer dan 2.000 grote VAR's, distributeurs en retailers met meer dan 100.000 verkooppunten, die samen miljoenen klanten bedienen, een verkooporganisatie waarin meer dan 2.500 professionele verkopers actief zijn, en de gebundelde kracht van de beide moederondernemingen, met een wereldwijd netwerk van service- en integratie-partners en met meer dan 80.000 specialisten die bij het productenspectrum betrokken zijn. Fujitsu Siemens Computers is de nieuwe IT-gigant in Europa.

Voor meer informatie,:
Fujitsu Siemens Computers
Dick Lans
Het Kwadrant 1
3606 AZ Maarssen
Tel: +31 346 598700
Fax: +31 346 552155
E-mail : (dick.lans@fujitsu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie