Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Personeelswijzigingen bureau Orde medische specialisten

Datum nieuwsfeit: 15-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Personeelswijzigingen bureau Orde

15 februari 2000

Mr. A.J. Taselaar is sinds 1 februari 2000 in dienst bij de Orde als secretaris Kamer Dienstverband en de Kamer Academische Specialisten. Taselaar was hiervoor beleidsmedewerker bij de Centrale van Middelbare en Hogere Functionarissen.
De Kamer Vrij Beroep heeft nu twee secretarissen, te weten H.J.T. Vermeulen voor economische zaken en mw. mr. N.A.M. Fouchier voor Juridische Zaken.
Daarnaast is sinds 1 februari 2000 mw. Y. van der Wel, arts, bij de Orde in dienst getreden als programmamanager voor het project 'District op Orde'. Zij wordt verantwoordelijk voor de opzet van de regionale ondersteuningsstructuur voor medisch specialisten. Voorheen was Van der Wel werkzaam bij Cap Gemini als senior business consultant gezondheidszorg.
Sonja Hogeveen heeft Monique Kuysten opgevolgd als secretaresse voor de Kamer Dienstverband en Kamer Academische Specialisten. Fleur Daalderop, secretaresse van de Raad Wetenschap, Opleiding en Kwaliteit, zal met ingang van 1 maart door Tineke de Graaf worden opgevolgd.

© copyright ORDE 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie