Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwemlessen voor gehandicapte kinderen in Emmen

Datum nieuwsfeit: 15-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen


Persbericht Zwemlessen gehadicapte kinderen, 14 februari 2000

Zwemlessen voor gehandicapte kinderen

De gemeente Emmen start op 15 februari met zwemlessen voor kinderen met een lichamelijke handicap. Twee ervaren zwemdocenten gaan met acht kinderen van start, waarbij elk kind op zijn of haar niveau het zwemmen wordt aangeleerd.

De Projectgroep Aangepast Sporten heeft in samenwerking met zwem- en golfbad Aquarena het initiatief genomen om de nieuwe zwemlessen in Emmen op te zetten. In eerste instantie is de zwemles één keer per week, maar de mogelijkheid bestaat om dit uit te breiden naar meer lessen per week.

Voor meer informatie (evenals aanmelding) kunt u contact opnemen met de consulent van het Project Aangepast Sporten Zuidoost-Drenthe, de heer X. Assen. Het telefoonnummer is (0591) 68 54 16.


Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend (c)2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie