Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RSA ACE/Agent voor Windows 2000 vereenvoudigt E-security

Datum nieuwsfeit: 16-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

RSA ACE/Agent voor Windows 2000 vereenvoudigt E-security

RSA Security lanceert verificatie-oplossing voor Windows 2000

Amsterdam, 16 februari 2000 - RSA Security lanceert vandaag een verificatie-oplossing om de toegang tot op Windows 2000 gebaseerde netwerken, IIS Webservers en desktops te controleren. De gratis RSA ACE/Agent voor Windows 2000, geïntegreerd op de Windows 2000-CD, maakt het bedrijven makkelijker de risico's die gepaard gaan met zakendoen via het Web te verlagen. RSA Security verhoogt het beveiligingsniveau rondom Windows 2000 door middel van SecurID, een van de populairste tools op de huidige markt.

De RSA ACE/Agent voor Windows 2000 werkt samen met de RSA ACE/Server-managementsoftware en de RSA SecurID-oplossing die garanderen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot gevoelige informatie in het bedrijfsnetwerk, intranet of extranet. Deze producten creëren een extra beveiligingslaag die bedrijven nodig hebben om hun IIS Webservers en lokale desktop-log-ons te beveiligen. Tevens wordt de Routing en Remote Access Service voor dial-up- en VPN-toegang tot het netwerk beveiligd. Dankzij deze ondersteuning van de Windows 2000-provider interfaces voor verificatie, biedt de RSA ACE/Agent turnkey- bescherming voor een zeer breed spectrum van dial-up- en VPN-opties. De RSA ACE/Agent integreert moeiteloos met de Microsoft Management Console (MMC), bedoeld om Windows 2000-netwerken te managen en te beheren.

Dubbele beveiliging, dubbel profijt
Jan Hereijgers, Regional Manager Benelux van RSA Security: 'De RSA ACE/Agent voor Windows 2000 past in ons streven onze oplossingen continu uit te breiden en nieuwe producten te ontwikkelen voor alle grote platformen. Het stelt de huidige installed base van meer dan zes miljoen RSA SecurID-gebruikers wereldwijd in staat hun bestaande beveiliging uit te breiden voor Windows 2000.' Ron Cully, Lead Product Manager Windows 2000 Networking Microsoft Corp.: 'Microsoft neemt beveiliging uiteraard zeer serieus. Een goede verificatie is een cruciaal aspect voor een totaaloplossing. We zijn zeer tevreden dat RSA Security haar SecurID-oplossing beschikbaar stelt aan onze wederzijdse klanten via het Windows 2000-verificatiesysteem.'

RSA ACE/Agent versie 1.0 voor Windows 2000 is een gratis, value-added component van de RSA SecurID-oplossing. De agent wordt geleverd bij de US-versie van Microsoft Windows 2000 en is tevens kosteloos verkrijgbaar op de RSA Security-website: www.rsasecurity.com/downloads.

RSA Security Inc.
RSA Security (NASDAQ:RSAS) is ontstaan uit de integratie van Security Dynamics en RSA Data Security en is specialist op het gebied van verificatie, encryptie en public key-infrastructuurbeheersystemen. Het bedrijf levert wereldwijd producten, technologieën en diensten op het gebied van informatiebeveiliging, e-business en e-commerce. Met de fusie van de twee bedrijven heeft RSA Security een wereldwijd bereik, jarenlange technische en systeemervaring, en een leidinggevende positie als het gaat om het inspelen op de veranderende behoeften aan e-business-beveiliging en het scheppen van vertrouwen in de nieuwe on line-economie. RSA is een erkende merknaam op het gebied van cryptografische en OEM-beveiligingssoftware, waarvan meer dan tachtig miljoen licenties in gebruik zijn. RSA Security staat hoog aangeschreven in de markt. Onder de klanten van RSA Security bevinden zich Fortune 500-bedrijven, financiële instellingen, opleidingsinstituten, gezondheidsorganisaties en overheidsinstanties uit de hele wereld. RSA Security stelt interoperability centraal en werkt samen met meer dan vijfhonderd toonaangevende ondernemingen (onder andere 3COM, AOL-Netscape, Apple Computer, AT&T, Nortel Networks, Cisco Systems, Compaq, IBM, Oracle, Microsoft, Novell en Intel). In meer dan duizend verschillende producten is de RSA Security-technologie geïntegreerd.

Meer informatie vindt u op: www.rsasecurity.com

BSAFE and SecurID are registered trademarks, and Keon, RSA and The Most Trusted Name in e-Security are trademarks of RSA Security Inc. All other products and services mentioned are trademarks of their respective companies. © 1999 RSA Security Inc. All rights reserved.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie