Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Identiteit in Huijbergen gevonden dode vrouw bekend

Datum nieuwsfeit: 16-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Identiteit dode vrouw bekend

Datum: 16/2/2000
Auteur: Peter van der Graaf

De identiteit van de dode vrouw die zondag 13 februari 00 in een bos aan de Moerkantsebaan in Huijbergen werd gevonden, is bekend. Het gaat om de 32-jarige Laurance Coleau uit Chaumont-Gistoux (B). Zij was sinds 9 november 1999 vermist. Het onderzoek naar de gewelddadige dood van de vrouw wordt voortgezet. Het Districts Recherche BijstandsTeam van het district Bergen op Zoom krijgt in het onderzoek ondersteuning van de Belgische Rijkswacht.

Sectie
Uit de sectie is gebleken dat Laurance Coleau door geweld om het leven is gekomen. De aard van het geweld wordt, in het belang van het onderzoek, niet bekend gemaakt.
Ze kon geïdentificeerd worden aan de hand van haar gebitsstatus.

Onderzoek
Het onderzoek richt zich in eerste instantie op het slachtoffer en de plaats van aantreffen. In de omgeving is een buurtonderzoek ingesteld. Door de Unit Forensisch Technisch Onderzoek van de regio Midden en West Brabant is op de vindplaats van het lijk een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Hierbij werd ondersteuning verleend door de mobiele eenheid die op linie de ruime omgeving hebben afgezocht. Het DRBT bestaat uit 12 politiemensen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie