Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marconi blaast bandbreedte ATM-netwerken op

Datum nieuwsfeit: 16-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Marconi blaast bandbreedte ATM-netwerken op

Marconi, wereldmarktleider in ATM-netwerken (Asynchrone Transfer Mode), realiseert wereldwijd een belangrijke doorbraak in vergroting van bandbreedte voor service providers.

Universal IMA (Inverse Multiplexing voor ATM) geeft klanten de mogelijkheid de lijncapaciteit sterk uit te breiden en de bandbreedte voor eindgebruikers te vergroten zodat nieuwe toepassingen mogelijk worden. IMA draait op de ForeRunner® ATM-switches (de ASX"-1200, -1000, -200BX en de TNX"-1100 en -210). De IMA-netwerkmodule biedt grote gebruikers en service providers een betaalbare oplossing om hun ATM-netwerktoepassingen af te stemmen op hun specifieke behoefte aan bandbreedte op het WAN (wide area network). De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie