Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ook in Houten geld terug bij aankoop energiezuinig apparaat

Datum nieuwsfeit: 16-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Gemeentenieuws van 16/02/00

Geld terug bij aankoop energiezuinige apparaten

Bent u op zoek naar een nieuwe koel- of vrieskast? Bent u in de markt voor een wasmachine of wasdroger? Een vaatwasmachine? Wat zou u er van vinden als de overheid honderd gulden meebetaalt aan uw nieuwe apparaat?

Vanaf 1 januari 2000 krijgt u een energiepremie als u apparaten koopt met een energielabel A. Alleen koelkasten, vriezers, wasdrogers, wasmachines en vaatwasmachines die de minste energie verbruiken hebben zon label.

Bij aanschaf van een apparaat met energielabel A ontvangt u in de winkel een formulier. Dit stuurt u samen met een kopie van de aankoopbon en het originele Energielabel A naar uw energiebedrijf. Binnen twee maanden stort het energiebedrijf de premie op uw giro-/bankrekening. Dat is dus heel gemakkelijk en kan u geld opleveren.

Tip: koopt u tegelijkertijd twee of meer apparaten met een energielabel A, dan is uw premie: het totaal van de premies per apparaat plus 50 gulden extra!

Wilt u meer weten? U kunt terecht bij uw winkel/leverancier of bij uw energiebedrijf.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 2000 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie