Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming hoofd Communicatie gemeente Emmen

Datum nieuwsfeit: 16-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen

Persbericht Benoeming hoofd Communicatie, 16 februari 2000

Benoeming hoofd Communicatie gemeente Emmen

Het college van burgemeester en wethouders heeft gisteren ingestemd met de benoeming van mw. H. Hoekstra-Calame in de functie van hoofd Communicatie. De benoeming vindt plaats per 15 mei 2000.

Mevrouw Hoekstra is momenteel werkzaam als hoofd Communicatie van de gemeente Groningen. Zij geeft daar leiding aan een bureau van 14 medewerkers, coördineert de concerncommunicatie en is adviseur van het college van burgemeester en wethouders van Groningen. Taken die zij ook in de gemeente Emmen gaat vervullen.

Het nieuwe hoofd Communicatie beschikt over een brede ervaring in de overheidscommunicatie. Ze is onder meer hoofd Voorlichting van de gemeente Enschede en beleidsvoorlichter in de gemeente Rotterdam geweest. De gemeente Emmen is verheugd over de de invulling van deze vacature door een zeer ervaren en gedegen vakvrouw.


Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend (c)2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie