Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overleg gemeente Emmen met Koepel over veiligheid

Datum nieuwsfeit: 16-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen


Persbericht Overleg veiligheid centrum Emmen, 16 februari 2000

Overleg met Koepel over veiligheid

Vorige week heeft burgemeester Van der Velden een constructief gesprek met Stichting De Koepel, politie en de ondernemersvereniging Vlinderstad Emmen gehad over de openbare orde en veiligheid in het centrum van Emmen. Tijdens dit gesprek zijn afspraken gemaakt om het centrum van Emmen een veilige zomer van 2000 te bezorgen.

Stichting de Koepel maakt in de komende weken een inventarisatie van de zwakke en lastige punten ten aanzien van de veiligheid in het centrum. Op basis van deze inventarisatie wordt een plan van aanpak gemaakt om de veiligheid deze zomer te optimaliseren. Hierover spreken half april De Koepel, politie en gemeente verder.

Daarnaast stelt de Ondernemersvereniging Emmen Vlinderstad een aanspreekpunt voor de politie aan om directe problemen of onvrede rond de veiligheid in het centrum te melden.


Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend (c)2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie