Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 17-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Postbus 4240 · Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp · Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459800
Fax 071-5414881
Afkomstig van: Chris van Egmond
Datum: 17 februari 2000
·

Met borrel op tegen betonblok Alphen a/d Rijn

Woensdagavond 16 februari rond 22.25 uur raakte een 34-jarige Engelsman met zijn auto in een bocht van de Van Lennepstraat van de weg. Daarbij kwam hij tot stilstand tegen een betonblok. De politie constateerde dat de men teveel gedronken had. Een ademanalyse kwam uit op een promillage van 1.20 uur. De man kreeg een boete opgelegd van fl. 1.500,--.

Dievengilde bezoekt drie woningen Gouda

Woensdag 16 februari zijn op klaarlichte dag en het begin van de avond drie woningen bezocht door het dievengilde. Bij een woning aan de Van Baerlestraat lukte hun poging om in te breken niet. Het hang en sluitwerk van schuipui en ramen was te sterk. Bij een woning aan de Groeneweg en de Prins Hendrikstraat werd binnengeslopen via niet afgesloten achterdeuren. Terwijl de bewoners thuis waren werd een schooltas met schoolspullen weggenomen en een koffertje met bedrag aan buitenlands geld, paspoort, andere identiteitspapieren en pasjes. De politie adiviseert dan ook om bij afwezigheid in de woonkamer altijd ramen en deuren af te sluiten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie