Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Antigen van Sybari geprezen als beste oplossing voor Notes

Datum nieuwsfeit: 17-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SYBARI

Antigen Van Sybari Geprezen Als Beste Oplossing Voor Notes

Antigen voor Lotus krijgt positieve belangstelling op Lotushpere van dit jaar.

E. Northport, New York, 16 februari. Sybari Software, Inc., de vooraanstaande antivirus- en beveiligingsspecialist voor groupware, trok op de Lotuspher in Orlando, Florida (VS) enorm veel aandacht met zijn Antigen voor Lotus Notes. Sybari kwam om alvast te laten zien wat de toekomstige uitgave - Antigen 5 voor Notes, dat naar verwachting deze zomer uitkomt - allemaal kan, maar merkte dat de huidige versie van Antigen voor Notes de markt nog altijd beheerst.

'We waren bereid om onze klanten een voorsmaakje te geven van wat ze van ons Notes-product kunnen verwachten, maar we ontdekten dat ze wilden praten over onze huidige versie, die de concurrentie ver voorbijstreeft', zei Tom Buoniello, hoofd productontwikkeling bij Sybari Software, Inc. 'Ons doel is altijd geweest, oplossingen aan te reiken die de verwachtingen van onze klanten overstijgen. Met Antigen voor Notes is dat gelukt', aldus Buoniello.

Antigen is de krachtigste en veelzijdigste antivirus- en beveiligingsoplossing voor Lotus Notes. Angtigen kan worden geconfigureerd om zg. third-party file scanning engines te kunnen gebruiken. Door deze flexibiliteit kan Antigen een brug slaan van de huidige anti-virustechnologie naar de Lotus Notes gebruiker. Doordat het draait als een Notes-proces kunnen virussen in attachments worden gevonden, voorkomen en vernietigd. Antigen lost niet alleen traditionele problemen zoals geïnfecteerde attachments op, maar voorkomt ook dat systemen worden geplaagd door virussen die op Notes gebaseerd zijn. Door virus-achtige algoritmes en kenmerken in een geïnfecteerd document aan te duiden, kan Antigen aanvallen vanuit Notes al voorkomen voordat het virus wordt gecreëerd. Antigen draait op de achtergrond; eventuele virussen worden opgemerkt en uitgeschakeld zodra ze het systeem binnen proberen te dringen. Wanneer een virus wordt gevonden, analyseert Antigen Quarantine Area (AQA) de verschillende kenmerken van elk geïsoleerd document voor de administrator en helpt het de oorsprong van het virus te vinden en aan te geven of er vals alarm is geslagen.

'We hebben naar verschillende leidende anti-virusoplossingen gekeken', zegt Dirk Keysser, Lotus Notes systeemprogrammeur aan de Fordham University, 'en voor elk van de features blijkt dat Antigen de krachtigste, meest gesofisticeerde en de gemakkelijkst te gebruiken oplossing is. We zijn blij met het nieuws van de aanstaande lancering van versie 5, maar gaan intussen tevreden door met de huidige versie van Antigen voor Notes.

Over Antigen

Antigen voor Notes verschijnt binnenkort op de markt. Voor US$4990 beschermt dit product 250 gebruikers en de licentie omvat alle upgrades van producten en technische ondersteuning via het internet. Sybari biedt aanvullende prijsstellings- en
ondersteuningsmogelijkheden voor grotere vestigingen, alsook 'trade-up pricing' voor producten van verkopers als Network Associates, Symantec, Computer Associates en Trend Micro. Voor meer informatie over Antigen 5 voor Lotus Notes en Domino Servers en de ingewikkelder features, kunt u de website van Sybari bezoeken: www.sybari.com. Ook kunt u een e-mail sturen aan (info@sybari.com).

Over Sybari

Sybari houdt zich sinds 1995 bezig met de beveiliging van groupware en met het onderzoeken en aanbieden van oplossingen voor virussen die in groupware toeslaan. Sybari is de producent van Antigen voor Notes en van Antigen voor Exchange. Bijna vier miljoen groupware-werkplekken in de wereld zijn vandaag virusvrij omdat ze gebruik maken van de technologie en producten van Sybari. Sybari's klanten zijn o.a. IBM, Dell, Compaq, ABB, JD Power, Amazon, Nortel, Visa, Tosco, Lufthansa, de Amerikaanse regering, Union Pacific, Wang Global/Getronics en Texaco. Probeerversies van Antigen voor Notes of Exchange kunnen worden opgehaald van de website van Sybari: www.sybari.com. Enkele van de vele strategische partners van Sybari zijn Lotus Development (NYSE: IBM), Microsoft (Nasdaq: MSFT), Compaq (NYSE: CPQ).

Andere producten en firmanamen die hier worden genoemd kunnen handelsmerken zijn van hun eigenaars.

Contactpersonen van Sybari Software, Inc. : Marcella P. Mazzucca, Marketing PR Manager, +1 732-530-3925 of +1 631 630 8506, (marcella@sybari.com) en Marc Olson +34-91-562-1617, (marc.olson@sybari.com).

Website: www.sybari.com

17 feb 00 12:28

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie