Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persuitnodiging presentatie zoekmachine AltaVista.nl

Datum nieuwsfeit: 17-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persuitnodiging

Kick-Off AltaVista.nl

Donderdag 17 februari 2000,

vanaf 10.30 uur

De Ysbreker, Weesperzijde 23, 1091 EC Amsterdam

Waar was AltaVista al die tijd en wat zijn de plannen in Nederland?

± 10:30 uur: Marcus Bicknell, president van CMGI Europa, vertelt wat de Europese plannen van dit eerste internet conglomeraat zijn. Halverwege 1999 nam CMGI de portalsite en zoekmachine AltaVista voor 83% over van Compaq.

± 10:50 uur: Chris Wales, director IT & Operations, een techie op het gebied van de hoogwaardige AltaVista zoektechnologie, legt uit hoe de zoekmachine uit 1 miljard internetpaginas sneller en slimmer relevante informatie haalt.

± 11:10 uur: Kunnen portals wel overleven? En waarom nu een Nederlandse AltaVista-site terwijl je met de AltaVista.com-site ook al Nederlandse sites kunt vinden? Roelf Sluman, sinds januari 2000 managing director AltaVista Benelux en Oost-Europa, geeft hier antwoord op.

Graag nodigen we je uit om op donderdag 17 februari in de Ysbreker in Amsterdam kennis te maken met AltaVista Nederland. Na de kick-off is er de mogelijkheid tot een persoonlijk interview met Roelf, Marcus of Chris. We stellen het op prijs als je ons laat weten of wij op je komst kunnen rekenen. Dat kan door te mailen naar info@dlvpr.nl.

Met vriendelijke groet, namens AltaVista,

Christel van der Boom/ Natascha Verdurmen,

DLV Public Relations

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie