Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VersaTel investeert in e-commerce bedrijf hot-orange.com

Datum nieuwsfeit: 18-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VersaTel investeert in e-commerce bedrijf //hot-orange.com

Amsterdam- 18 februari 2000 - VersaTel Telecom International N.V. heeft vandaag bekend gemaakt dat het een minderheidsbelang heeft genomen in het e-commerce bedrijf //hot-orange.com. //hot-orange.com is een recentelijk gelanceerde Nederlands online warenhuis (www.hot-orange.com). //hot-orange.com zal de investering enerzijds gebruiken om haar leidende positie op het gebied van e-commerce in Nederland te verstevigen en anderzijds voor uitbreiding naar de rest van Europa. Zon (www.zonnet.nl), een van de toonaangevende Internet service providers van Nederland, dat voor 90% eigendom is van VersaTel, zal van de samenwerking profiteren doordat de content en e-commerce mogelijkheden van //hot-orange.com op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie