Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van donderdag op vrijdag
11:09 vrijdag 18 februari 2000

Martin Panman
0592-361294

Beilen
Auto in de sloot

Gisteravond belandde een automobilist, na een aanrijding in de sloot die langs de Eursinge in Beilen ligt. Een 26 jarige bestuurder uit Beilen van een auto reed over de Eursinge. Hij merkte te laat dat er voor hem een auto voorgesorteerd stond. Hij raakte de auto aan de achterkant en belandde zelf met de auto in de sloot. Er was alleen grote materiele schade.

Anloo
Twee reeën onder de auto

Een 26 jarige automobilist uit Anloo kreeg gisteravond twee reeën onder zijn auto. Hij reed over de Schipborgerweg in de richting van Anloo. Plotseling staken een aantal reeën de weg over. Hij kon niet meer tijdig stoppen en raakte twee reeën. 1 ree was op slag door en een andere werd uit zijn lijden verlost.

Meppel
Auto in de sloot

Een 41 jarige automobilist uit Ruinerwold kwam gistermiddag op de N375 bij de rotonde in Ruinerwold in de berm terecht. Hij corrigeerde te sterk, vloog de weg over en kwam via een boompje in de sloot terecht. Er was alleen materiele schade.

Beilen
Met een slok op op de fiets

Een 28 jarige automobilist uit Groningen reed gistermiddag over de Grote Driestraat in Beilen. Daar kwam hem een 49 jarige fietser uit Beilen tegemoet. Toen de auto dicht bij de fietser was, maakte deze een slinger en raakte de spiegel van de auto. De autobestuurder stopte, maar de man op de fiets reed door. De automobilist rende achter de man aan en dwong hem te stoppen. Toen bleek dan de man iets te veel gedronken had. Hij werd overgedragen aan de politie. Op het politiebureau blies hij 815 ugl. De fietser krijgt een proces-verbaal.

Assen
Alcomobilist ging er vandoor

Op de Pelikaanstraat zag een politiesurveillance vannacht een personenauto wat vreemd stil staan. Hij stond namelijk met de voorkant bijna tegen een verkeersheuvel aan. Toen de politiemensen de bestuurder wilden controleren, ging deze er met zijn auto vandoor. Na een achtervolging stopte de auto bij een woning. Daar bleek dat de bestuurder, een 36 jarige inwoner van Assen, naar alcohol rook. Toen hij mee moest naar het bureau verzette hij zich. De sterke arm was echter sterker. Op het politiebureau blies hij 575 ugl. Toen zijn rijbewijs ingevorderd werd bleek dat de man geen rijbewijs had. Hij kreeg een proces-verbaal met een dagvaarding.

Emmen
Auto in twater

In het kanaal op de Middenweg WZ te Emmen bleek vannacht een personenauto te liggen. Een kraanwagen takelde de auto uit het water. Het bleek om een nieuwe Opel Corsa te gaan, waarvan een raam was ingeslagen. Bleek dat de auto gestolen was, want toen de politie naar de eigenaar, een 34 jarige inwoner van Emmercompascuum, toe ging, wist deze nog niet wat er met zijn auto gebeurd was.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie