Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vragen PvdA aan Economische Zaken over Ondernemen buitenland

Datum nieuwsfeit: 18-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

18 februari 2000

Vragen van de leden Bos, Bussemaker en Koenders (allen PvdA) aan de staatssecretaris van Economische Zaken

1. Bent U op de hoogte van het overleg dat door Uw collega, de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, reeds enige tijd met de Kamer wordt gevoerd inzake de overheidsverantwoordelijkheid bij het bevorderen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in het buitenland?

2. Bent U op de hoogte van de brief (inzake het rapport Social labelling and codes of conduct: a potential role for the Dutch government) die hij op 15 februari jongstleden aan de Kamer heeft gestuurd, waarin een kabinetsstandpunt wordt aangekondigd ?

3. Hoe verhoudt deze brief zich tot de brieven waarover U de laatste maanden met de Kamer in overleg bent geweest, en welke reeds een kabinetsstandpunt bevatten?

4. Acht U het zinvol als de Regering kennelijk twee kanalen van overleg met de Kamer over dit onderwerp er op na houdt en daarbij ook inhoudelijk verschillende invalshoeken hanteert?

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie