Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking volleybalvereniigngen Hoogvliet

Datum nieuwsfeit: 18-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Train de Trainers bij YUM

18 februari 2000

De Hoogvlietse volleybal vereniging YUM werkt hard aan een samenwerkingsverband met Cadenz.Nessenlande. De nummer twee uit de eredivisie volleybal. Beide verenigingen hebben elkaar getroffen tijdens een clinic van de sportieve basis school de Plevier.

De Hoogvlietse volleybal vereniging YUM werkt hard aan een samenwerkingsverband met Cadenz.Nessenlande. De nummer twee uit de eredivisie volleybal. Beide verenigingen hebben elkaar getroffen tijdens een clinic van de sportieve basis school de Plevier. Cadenz.Nessenlande heeft als nieuwe thuisbasis de Topsporthal bij de Kuip in Rotterdam. De leden van YUM hebben reeds enkele malen een wedstrijd bijgewoond van deze vereniging, hetgeen als zeer leerzaam is ervaren. Naast genieten van topsport hebben met name de jeugdige leden er veel van opgestoken. In het kader van het samenwerkingsverband zijn de trainers van YUM diverse keren een kijkje gaan nemen bij de trainingen van de eredivisionist. Doel is om de aanpak van Nessenlande ook over te kunnen brengen op met name de jeugdspelers van YUM. Om hier een vervolg aan te geven, komen de trainer van Nessenlande, Guillermo en eerste teamspeler Ferry van Hal op donderdag 24 februari van 21.00 uur in het MFC Boomgaardshoek de trainers van YUM onder handen nemen. De visie op de sport Volleybal en de afwisselende trainingsmethoden zullen aan bod komen. Enkele spelers van YUM zullen, samen met de trainers de ideeën van Guillermo en Ferry in de praktijk moeten brengen. Belangstellenden kunnen op de tribune van het MFC aan de Akkerwinde plaatsnemen. Voor de spelers van Cadenz.Nessenlande zijn het overigens toch belangrijk weken. Naast de bekerwedstrijden tegen Alom Capelle staat ook de competitietopper tegen Piet Zoomers Dynamo uit Apeldoorn op het programma. Een treffen tussen de nummers 1 en 2 van de competitie. De wedstrijd begint om 19.30 uur op vrijdag 3 maart 2000 in de Topsporthal. Kaarten zijn op de speeldag verkrijgbaar aan de kassa. Op zaterdagmiddag 4 maart 2000 kunnen vanaf 12.00 uur overigens de thuiswedstrijden van YUM gratis bij worden gewoond in het MFC. Belangstellenden die zelf kennis willen maken met YUM op een trainingsavond, zijn van harte welkom op de woensdagavonden in het MFC. Zowel de jeugd, gevorderden als recreanten kunnen zich opgeven voor een proeftraining. Vooraf een afspraak maken is handig , tel. 010-4385695. Activiteit: Train de Trainers Plaats: MFC Boomgaardshoek Akkerwinde 1 Hoogvliet Tijd 24 februari 2000, 21.00-23.00 uur Activiteit: Cadenz.Nessenlande-Piet Zoomers Dynamo Plaats: Topsporthal, Bij de KUIP Tijd 3 maart 2000, 20.30 uur Activiteit: Trainingen YUM Plaats: MFC Boomgaardshoek, Akkerwinde Hoogvliet Tijd: 18.00 uur tot 22.00 uur; Elke woensdag Informatie: 010-4385695 Activiteit: Speeldag alle teams YUM Plaats: MFC Boomgaardshoek, Akkerwinde, Hoogvliet Tijd: 12.00 uur tot 18.00 uur , zaterdag 4 maart 2000 Informatie: 010-4385695

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie