Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDJA-debattraining en -toernooi

Datum nieuwsfeit: 19-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Christen- Democratisch Jongeren Appèl

CDJA-debattraining en -toernooi

Aan de vooravond van het CDJA-debattoernooi kun je deelnemen aan de debattraining (vrijdag 18 februari). Onder de deskundige leiding van Gijs Weenink van de DebatAcademie worden de fijne kneepjes van het debatteren behandeld. Vanaf 18.00 uur is iedereen van harte welkom in de jeugdherberg van Den Haag nabij NS- station Hollands Spoor. Voor het diner wordt gezorgd. Uiteraard kan men overnachten in de jeugdherberg.

Op zaterdag 19 februari vindt het jaarlijkse CDJA- debattoernooi plaats. Ieder jaar wordt er met teams van twee personen gestreden om de titel van Debatkoning- en/of koningin van het CDJA! Iedereen, ervaren of onervaren, kan meedoen met het toernooi. Bijzonder is dat de winnaars van dit toernooi zich rechtstreeks plaatsen voor de finale van het CDA-debattoernooi. Het toernooi vindt plaats in het CDA-partijbureau, het Kuyperhuis, aan de Dr. Kuyperstraat in Den Haag. De deelname is gratis. De aanvang van het spektakel is 10.00 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar Johannes Kooistra (jhjkooistra@sbi-groep.nl). Opgeven kan bij het CDJA-secretariaat ((secretariaat@cdja.nl) of 070-3424850).


  • Per abuis werd hier oorspronkelijk het Nederlands Debatinstituut vermeld. Gijs Weenink werkt sinds 9 november 1999 niet meer bij dit instituut.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie