Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schilder-workshop houten aan de Vrije Academie in Delft

Datum nieuwsfeit: 19-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WORKSHOP HOUTEN

Op zaterdag 19 februari kun je bij de Vrije Akademie van 10.00 tot 16.00 uur de workshop houten volgen. Een decoratieve schildertechniek die je in je eigen interieur kunt toepassen. De kosten voor deze workshop bedragen ƒ 75,- (incl. materiaalkosten).

In deze workshop houten leert docent Maatje Hengst je het uiterlijk van verschillende houtsoorten schilderen. Elke houtsoort heeft zijn specifieke tekening en kleur die je met verschillende verftechnieken gaat imiteren. Toegepast is fantasiekleuren geven deze technieken weer een heel ander effect.

Het geleerde kun je thuis toepassen op woonaccessoires en grote vlakken als deuren en lambrisering, maar ze komen natuurlijk ook van pas in je (trompe l'oil) schilderij.

Een dag lekker schilderen voor iedereen met een verrassend resultaat. Voor meer informatie kun je bellen met de receptie van de Vrije Akademie, Westvest 9, 2611 AX Delft, telefoon (015)2602840.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie