Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cruciale wedstrijd Heren Volleybal Yum Hoogvliet

Datum nieuwsfeit: 19-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Cruciale wedstrijd Heren Volleybal Yum

11 februari 2000

Heren 1 van Volleybal YUM speelt op zaterdag 19 februari 2000 om 13.30 uur een cruciale wedstrijd tegen RVC/Libanon50 in MFC Boomgaardshoek aan de Akkerwinde 1 te Hoogvliet. De toegang is gratis.

Heren 1 van Volleybal YUM speelt op zaterdag 19 februari 2000 om 13.30 uur een cruciale wedstrijd tegen RVC/Libanon50 in MFC Boomgaardshoek aan de Akkerwinde 1 te Hoogvliet. Toegang is gratis. Het is de gelegenheid voor het hoogvlietse publiek om kennis te maken met volleybal van een hoog niveau in deze gezellige sporthal Het herenteam van YUM maakt een uitstekend seizoen door Ze staan momenteel op een gedeelde 2de plaats met RVC/Libanon. Bij winst houden ze aansluiting bij de nummer 1 in de competitie. Het team bestaande uit Koos Verolme; Arjan Verschuur; Bert en Wessel; Kemmink; spelverdeler Bert van Muilwijk en Erwin Schuiten hebben al voor veel verrassingen gezorgd in deze competitie. Gestart als underdog in deze competitie hebben ze reeds vele gerenommeerde clubs en ex-kampioenen punten afgepakt. Als deze opgaande lijn kan worden gecontinueerd, dan kan YUM zich op gaan maken voor de promotiewedstrijden in hun klasse. Binnen volleybal vereniging YUM krijgt ook de jeugd volop de kans. Het jeugdbeleid is er op gebaseerd zoveel doorstroming naar de hogere teams te bewerkstelligen. Ook is er een samenwerkingsverband opgezet met Nesselande. De topclub die in de Topsporthal bij het Feijenoordstadion haar wedstrijden afwerkt. Nadere informatie: Willem Ravestein 010-4385695

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie