Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fietsbrochure over Franse Ardeche nu ook in het Nederlands

Datum nieuwsfeit: 19-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 19 FEBRUARI 2000

Brochure fietstochten in de Ardeche nu
ook in het Nederlands verkrijgbaar

Nederlandse brochure over fietstochten in de Ardeche

Het bij Nederlanders populaire departement Ardèche, gelegen aan de westzijde van de rivier de Rhône tussen het Centraal Massief en de Provence, heeft de toerist veel te bieden.

Uitgestrekte kastanjebossen, vulkanen, de kronkelende rivier de Ardèche die zich een weg baant door steile kalksteenrotsen (de `gorges'), een interessante geschiedenis met overblijfselen uit met name de prehistorie en de tijd van de Hugenoten, charmante dorpjes en robuuste kastelen.

Dit departement leent zich door zijn heuvelachtige landschap uitstekend voor het maken van fietstochten. De departementale VVV (CDT) van de Ardèche heeft 10 fietsroutes door het departement uitgezet die variëren in moeilijkheidsgraad en duur.

Er zijn negen ééndaagse routes, die elk beginnen en eindigen in dezelfde plaats, en er is een zevendaagse fietstocht door het zuidelijke gedeelte van de Ardèche. Elke route heeft een ander thema en onthult weer een ander aspect van de natuurlijke en culturele rijkdom van dit veelzijdige departement.

Ze worden beschreven in een brochure (zie boven) die nu ook in het Nederlands verkrijgbaar is. De brochure bevat duidelijke routebeschrijvingen en -kaartjes en is gratis verkrijgbaar bij:

Maison de la France
tel. 0900-11 22 332
fax 020-620 33 39
e-mail (info@fransverkeersbureau.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie