Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-Stad

Datum nieuwsfeit: 20-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster Stad-Utrecht (districten Paardenveld, Marco Polo, Utrecht-Noord en Tolsteeg)
Zondag 20 februari 2000, 12.00 uur

Man pleegt overval
Utrecht - Een onbekende man heeft zaterdagmiddag om kwart over vijf een overval gepleegd op twee medewerkers van een winkel in het Gildenkwartier. Hij bedreigde de twee met een mes en zag kans geld buit te maken. Na de overval rende de man weg. De medewerker zette nog wel de achtervolging in, maar de dader vluchtte via de trap de parkeergarage in.

Signalement dader: man met vermoedelijk een getinte huidskleur, zwart haar, smal postuur, ongeveer 1.65 m.. Droeg een bivakmuts en leren jas.

De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld en vraagt mogelijke getuigen met haar kontakt op te nemen. Zij kunnen bellen naar het telefoonnummer 030 239 7111.

Snelheidscontroles
Utrecht - De politie hield zaterdagmiddag snelheidscontroles op de Cartesiusweg en de Karl Marxdreef. 342 bestuurders kregen een bekeuring wegens overschrijding van de toegestane snelheid. De snelste reed 105 km/u. In totaal passeerden 3724 bestuurders de radar-post.
_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie