Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanleg verkeersplateaus op Commandeursweg Ede

Datum nieuwsfeit: 21-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Verkeersplateaus op Commandeursweg

De firma Hazeleger Wegenbouw bv uit Ede gaat in opdracht van de gemeente Ede in de periode 21 februari tot en met 17 maart 2000 een tweetal verkeersplateaus aanleggen op de kruispunten Commandeursweg/ Kerkstraat, respectievelijk Commandeursweg/Molenstraat. De plateaus worden in asfalt uitgevoerd.

Omleiding
Het verkeer zal door middel van verkeers- en tekstborden op de werkzaamheden worden geattendeerd. Gedurende de werkzaamheden zal er een omleiding worden aangegeven via bebording. In week 9 zijn de beide kruispunten voor het verkeer afgesloten. Buslijn 88 wordt dan omgeleid via de Achterstraat en de Kierkamperweg; buslijn 83 via de Dorpsstraat.

Inlichtingen
Mocht u bepaalde vragen of problemen hebben, dan kunt u zich in verbinding stellen met de heer H. Idsinga (gemeente-opzichter), tel. 06-53 36 67 54 of de uitvoerder van de firma Hazeleger, de heer Th. Kwakkel, tel. 06-22 9749 40 (90 ct/pm).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie