Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanmeldingen mogelijk voor kandidaten Rijswijkse Sportprijs

Datum nieuwsfeit: 21-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

Rijswijkse Sportprijs

Rijswijk, 17 januari 2000

Op 21 februari 2000 vindt de prijsuitreiking plaats van de Sportprijs 1999 van de gemeente Rijswijk. Deze prijs wordt toegekend in drie categorieën: senioren, jeugd en instellingen.
Tot en met maandag 31 januari kunnen kandidaten worden aangemeld bij Yvonne Koster van de afdeling Welzijn, Sport en Cultuur (telefoonnummer 070-39 59 367).
Alle inzendingen worden vervolgens beoordeeld door een deskundige jury die zorgt voor een aantal nominaties.

Categorieën
Bij de eerste categorie gaat het om een aansprekende prestatie van een team of individuele sporter op regionaal, landelijk of internationaal niveau. Dit hoeft niet persé een kampioenschap te zijn; ook het deel uitmaken van een selectie(team) kan meewegen bij de aanmelding van kandidaten.
De tweede categorie is bedoeld als stimuleringsprijs voor de aankomende jonge (top)sporter. De laatste categorie richt zich op instellingen die in 1999 een substantiële bijdrage hebben geleverd aan de Rijswijkse sportwereld. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld een bedrijf dat een sporter, vereniging of evenement sponsort, een school die een sport(stimulerings)-project heeft gehouden of een groep mensen die een sportief evenement hebben georganiseerd.Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 1997 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie