Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EZ: liberalisering en privatisering in netwerksectoren

Datum nieuwsfeit: 21-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Economische Zaken
Berichtnaam: Persbericht
Nummer: 032
Datum: 21-02-2000

LIBERALISERING EN PRIVATISERING IN NETWERKSECTOREN

Hoe kan de overheid haar verantwoordelijkheid voor publieke belangen in netwerksectoren zo doelmatig en zo effectief mogelijk waarborgen? Dat is de centrale vraag die minister Jorritsma van Economische Zaken beantwoordt in de kabinetsnotitie "Publieke belangen en marktordening - Liberalisering en privatisering in netwerksectoren", die zij op 21 februari aan het parlement heeft gestuurd. Het gaat hierbij om de (toekomstige) marktordening in sectoren als openbaar vervoer, energie, water, telecommunicatie en dergelijke.
Snelle omgevingsveranderingen, zoals technologische ontwikkelingen, internationalisering, kapitaalmobiliteit en individualisering, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie