Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-Stad

Datum nieuwsfeit: 22-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster Stad-Utrecht (districten Paardenveld, Marco Polo, Utrecht-Noord en Tolsteeg)

Dinsdag 22 februari 2000, 09.30

Automobilist neergeslagen en beroofd
Utrecht - Een 32-jarige automobilist uit Woerden is maandagavond omstreeks half tien op de Trumanlaan neergeslagen en beroofd van geld en autopapieren.

De man reed op de Beneluxlaan en bemerkte dat één van de achterbanden lek was geraakt. Op een parkeerterrein aan de Trumanlaan parkeerde hij zijn auto en ging de band verwisselen. Plotseling werd hij van achter op zijn hoofd geslagen. Hij raakte enige tijd bewusteloos. Toen hij bij kwam was zijn portefeuille met enkele honderden guldens weg en de autopapieren. Personeel van de ambulancedienst behandelde het slachtoffer aan een hoofdwond en stelde een lichte hersenschudding vast.

De recherche van het politiedistrict Marco Polo stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen van deze overval zich te melden op telefoon nr. 030 - 239 7111.

Autoruit ingeslagen en tas gestolen
Utrecht - Van een 54-jarige automobiliste uit Utrecht is maandagmiddag een ruit van de auto ingeslagen en haar handtas gestolen.

De vrouw stond op de Groeneweg, richting de Vleutenseweg, voor het verkeerslicht te wachten. Plotseling werd de rechter voorruit van de auto ingeslagen en haar handtas van de voorbank gegrist. Hierna zag ze twee jongens op een bromfiets hard wegrijden. De vrouw mist naast persoonlijke bescheiden een gering bedrag aan geld.
_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie