Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking IBM en Rational op gebied van SCM-technologie

Datum nieuwsfeit: 22-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Samenwerking IBM en Rational op gebied van SCM-technologie

Schiphol-Rijk, 22 februari 2000 - IBM en Rational Software gaan gezamenlijk software ontwikkelen en verkopen, waarmee ontwikkelaars van programmatuur voor e-commerce hun applicaties sneller kunnen bouwen, toepassen en beheren. Deze software zal het teamkarakter van applicatiebouw benadrukken, waardoor wereldwijde ontwikkeling versneld kan worden. Rational ClearCase en Rational ClearQuest beschikken reeds over deze technologie.

De huidige overeenkomst bouwt voort op de bestaande alliantie van IBM en Rational op het gebied van applicatieontwikkeling, die jongstleden juni werd geannonceerd, en resulteert in een verdergaande integratie van IBM's ontwikkelomgevingen en Rationals producten voor Software ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie