Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderwerpen UITVAART, vakblad voor het uitvaartwezen

Datum nieuwsfeit: 23-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Op 23 februari verschijnt het nieuwe nummer van UITVAART, het onafhankelijke vakblad voor het uitvaartwezen. Daarin ondermeer:

NIEUWS
Prijzenoorlog in Den Haag; geen BPM-vrijstelling rouwwagens; vervolg SIRE-campagne; steenhouwer dient klacht in; naambellen; CAO crematoria rond. Nieuws België: begrafenispraktijken van de 'gemakkelijkheidsmaffia'; zelfdoding

DRAGERS 'NOG STEEDS EEN BEETJE GRIJS'
In Den Haag vormen studenten, vutters en gepensioneerden het dragerscollectief De Helpende Hand. In Vlaardingen verdienen politie- en brandweermannen er als drager een centje bij. Aan dragers lijkt geen gebrek, al ontstaan er soms problemen rond de erkverdeling en is het arbeidsrechtelijk nog een grijs gebied. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie