Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TakeitNow implementeert secure server

Datum nieuwsfeit: 23-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

TakeitNow implementeert secure server op basis van onder meer SSL

Bilthoven - 22 februari 2000. Vanaf 2 februari is TakeitNow in het nieuws - achtereenvolgens in Webwereld, Planet Multimedia, Nrc, Telegraaf - vanwege een reeds dezelfde dag gedicht lek. In dit opzicht verkeerd TakeitNow overigens in goed gezelschap. De versnelde invoering van een aantal extra beveiligingsmaatregelen is inmiddels voor TakeitNow afgerond, door implementatie van een secure server. Alle klant- en backoffice-sessies met betrekking tot klant- en bestelgegevens worden nu ook beschermd door gebruik te maken van een VeriSign SSL-encryptie. Dit naast reeds bestaande beveiligingen in de vorm van wachtwoorden, herkenning op IP-adresniveau en afsluiting van alle overbodige "poorten" op de secure server. Dezelfde beveiligingstechnologie is beschikbaar voor alle winkels die TakeitNow in samenwerking met derden runt. TakeitNow.com introduceerde op 14 januari dit jaar als eerste pure eseller in Nederland haar webwinkel voor computer hardware en software.

Inmiddels is de positie van TakeitNow.com stevig verankerd en werkt TakeitNow.com nauw samen met verschillende fabrikanten, en distributeurs. TakeitNow is zo geautoriseerd reseller van onder meer Compaq, IBM en HP. Belangrijke ontwikkelingen zijn de introductie van de maatwerk-pc (www.pcnow.nl/), Take It now Business EdiTion (www.tibet.nl) en TakeitNow.be. TakeitNow.nl is de eerste computer-eseller die online links heeft naar meerdere distributeurs en fabrikanten.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
- TakeitNow.com, Martijn Hoogeveen, tel +31 (0)6 54 25 64 76, (info@takeitnow.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie