Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IXOS: Nieuwe oplossingen voor beheer eBusiness-documenten

Datum nieuwsfeit: 23-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

IXOS op CeBIT 2000:
Nieuwe oplossingen voor het beheer
van eBusiness-documenten

IXOS presenteert innovatieve software voor het beheer van eBusiness-documenten binnen bedrijven en gezamenlijke bedrijfsomgevingen.

München, 23 februari 2000 - Op de CeBIT 2000 in Hannover (van 24 februari tot 1 maart 2000) zal IXOS SOFTWARE AG, 's werelds grootste leverancier van beheersoplossingen voor eBusiness-documenten in een gezamenlijke SAP(tm) bedrijfsomgeving, een aantal nieuwe softwareoplossingen presenteren voor het beheer van eBusiness-documenten binnen bedrijven en binnen een gezamenlijke bedrijfsomgeving. Onder het motto "WE M@KE YOUR BUSINESS FASTER" demonstreert IXOS op stand B10 in hal 2 zijn jongste innovatieve softwareoplossingen op basis van Internettechnologieën zoals Java en XML, compleet met een brede reeks diensten voor zakelijke klanten. IXOS grijpt de CeBIT handelsbeurs aan als podium voor de introductie van de nieuwe web-gebaseerde Internet-documentenoplossing, die gebruik maakt van innovatieve technologieën om de complete gebruikscyclus van bedrijfsdocumenten te ondersteunen. Zakelijke bezoekers van de IXOS-stand kunnen hier de indrukwekkende demonstraties van de spitsfunctionaliteit in de jongste IXOS-producten zelf ervaren.

IXOS-eCON: Beheer van dynamische documenten in gezamenlijke bedrijfsomgevingen met het Internet Document Portal CeBIT markeert de eerste verschijning van IXOS-eCON, een nieuwe oplossing voor het beheer van dynamische eBusiness-documenten, die binnen het bedrijfsproces kunnen veranderen. De nieuwe productlijn ondersteunt de aanmaak van documenten door teams, zoals vaak gebeurt in heterogene systeemomgevingen. Als antwoord op het groeiende belang van elektronische bedrijfsprocessen tussen zakelijke partners ondersteunt dit web-based systeem niet alleen teamwork binnen een bedrijf, maar wordt ook documentbeheer door een team uit verschillende bedrijven vergemakkelijkt. Het nieuwe systeem is volledig ontwikkeld met Java en gebruikt XML als documentplatform. Twee andere sleuteltechnologieën die worden ondersteund, zijn de flexibiliteit voor personalisering en toegang tot de documenten via een browser-based thin client. Natuurlijk kan de nieuwe productlijn ook worden geïntegreerd in R/3, zodat R/3-gegevens kunnen worden ingelezen om als XML-document te worden gepresenteerd.

Optimaal beheer van eBusiness-documenten uit Microsoft Exchange met IXOS-ExchangeARCHIVE
Met IXOS-ExchangeARCHIVE heeft IXOS een mijlpaal bereikt in het beheer en de archivering van eBusiness-documenten afkomstig uit het groupware-platform Microsoft® Exchange. Deze nieuwe IXOS-archiefoplossing importeert e-mails en bijlagen vanuit de Exchange-server voor optimale systeemprestaties en makkelijker systeemonderhoud. IXOS-ExchangeARCHIVE archiveert de eBusiness-documenten uit de Microsoft-toepassing op goedkope optische media, zodat opslagproblemen worden voorkomen.

Documentclassificatie en vol- of half-automatische verwerking van documenten in IXOS-ARCHIVE 4.0
Ook zal op de CeBIT de nieuwste versie van IXOS-ARCHIVE, de medio december 1999 gepresenteerde versie 4.0, worden getoond. Versie 4.0 maakt op kernpunten gebruik van Java en XML-technologie en biedt meer functionaliteit. Met de IXOS-DocuLink-module kan de gebruiker nu op ieder gewenst moment bedrijfsprocessen en de bijbehorende zakelijke documenten off-line opvragen. IXOS-ARCHIVE 4.0 gebruikt XML om de informatie en metagegevens van bedrijfsdocumenten met indexgegevens in een systeemonafhankelijke vorm te presenteren. De integratie van deze wereldwijd erkende standaard beschermt de investeringen van de klant en maakt koppeling van archiefsystemen met eBusiness-toepassingen mogelijk.

De nieuwe versie van IXOS-ARCHIVE ondersteunt zowel documentclassificatie als vol- of halfautomatische documentverwerking. Belangrijke gegevens van facturen kunnen worden gescand op basis van een reeks DP-regels en vervolgens in de werkstroom geïntegreerd. Daarna kan een factuur automatisch of halfautomatisch worden verzonden met R/3.

Een ander voordeel van IXOS-ARCHIVE 4.0 is de mogelijkheid om documenten te archiveren op optische media, compleet met een digitale handtekening om de echtheid te bewijzen. Bovendien wordt de tijd van opslag van een bepaald document aangegeven door een tijdnotering in de digitale handtekening. De modules ExchangeLink en NotesLink zorgen voor grotere integratie voor groupware-gebruikers, zodat met Microsoft Exchange of Lotus Notes opgeslagen documenten interactief of automatisch kunnen worden geïmporteerd.

Beschikbare en gearchiveerde gegevens samen uitlezen met IXOS DataARCHIVE Plus
IXOS DataARCHIVE Plus zorgt voor extra functies in IXOS-ARCHIVE 4.0, zodat de nog in SAP beschikbare en de reeds gearchiveerde gegevens samen kunnen worden opgevraagd. Zo kunnen alle on-line of off-line opgeslagen orders van een bepaalde klant via het archief worden opgevraagd en met een muisklik worden getoond. Deze verbetering garandeert makkelijke en onmiddellijke toegang, zelfs bij documenten die niet langer in het huidige verwerkingssysteem zijn opgeslagen.

IXOS-Mobile/3 versie 2.0 voor mobiel gebruik van documenten en gegevens IXOS-Mobile/3 versie 2.0 is een aanvullende oplossing waarmee buitendienst medewerkers onderweg met behulp van een mobiel computersysteem toegang kunnen krijgen tot de nodige documenten en gegevens. Deze uitbreiding, die sinds medio december 1999 leverbaar is, opent de SAP R/3-processen ook voor buitendienst medewerkers van de serviceafdeling. Serviceaanvragen kunnen off-line worden behandeld zonder permanente verbinding met het R/3-systeem. Zo profiteren buitendienst medewerkers van de toegang tot informatie vanaf hun locatie, wanneer en waar ze die nodig hebben. Hierdoor nemen efficiency en productiviteit aanzienlijk toe. IXOS-Mobile/3 is ontworpen rond een moderne client/server-architectuur en maakt intensief gebruik van webtechnologieën zoals Java en HTML.

Op de CeBIT zal IXOS een technologiedemonstratie geven met WAP-toegang (Wireless Application Protocol) tot IXOS-Mobile/3. Met de nieuwe technologie kunnen orders eenvoudig worden behandeld op een mobiel computersysteem met WAP-functionaliteit, zoals de Nokia 7110 GSM-telefoon of de Palm Pilot (Palm V). De buitenmedewerker kan een order kiezen uit het overzicht en deze vervolgens behandelen, afwerken en rapporteren.

Over IXOS

IXOS is marktleider op het gebied van software-oplossingen voor het beheer van bedrijfsdocumenten in de R/3-omgeving. IXOS-ARCHIVE, het Business Document System, automatiseert beheer, archivering, ophalen, delen, afleveren en hergebruik van bedrijfsdocumenten door grote organisaties en tussen zakenpartners. IXOS-ARCHIVE kan een groot aantal documenten en data aan en is ontworpen om wereldwijd te werk gesteld te worden. Het voorziet in een bedrijfsbrede oplossing voor gebruikers op industrie standaarden gebaseerde clients, servers en intranetten. IXOS-Mobile/3, de eerste mobiele oplossing die geïntegreerd is met R/3, biedt onmiddellijke toegang op afstand tot bedrijfsdocumenten en -informatie. Hiermee wordt de klantenservice verbeterd en de overall kosten voor dienstverlening verlaagd. IXOS voorziet ook in professionele service, inclusief advieswerkzaamheden, implementatie, projecten en training om haar klanten bij te staan bij het zo snel mogelijk maximaliseren van de voordelen die het IXOS Business Document System biedt.

IXOS-aandelen zijn geregistreerd op het Neuer Markt-segment van de Frankfurt Stock Exchange en worden verhandeld onder de vlag 'XOS'. IXOS' American Depositary Shares worden verhandeld op de NASDAQ National Market onder de noemer 'XOSY'.

Verdere informatie kunt u krijgen bij:

IXOS SOFTWARE AG Sterk Werk Communicatie BV
Gala Conrad, Dir. Corp. Communications Wilbert Scheer Bretonischer Ring 12 Lieven de Keystraat 77
D-85630 Grasbrunn / München NL-3067 KG Rotterdam
Tel.: +49 89 46 29 0 Tel.: +31 10 456 78 49
Fax: +49 89 46 29 33 1598 Fax: +31 10 456 28 68
email: (pr@mnich.ixos.de) email: (wilbert.scheer@sterkwerk.nl)

Dit persbericht en aanvullende informatie kunnen worden teruggevonden op www.IXOS.com/en/press/.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...